یک کارشناس تغذیه مضرات استفاده از نمک دریا را تشریح کرد.

لیلا رضا زاده گفت: نمک مصرفی خانوار باید یددار و از نوع تصفیه شده باشد چرا که کمبود ید می‌تواند موجب بیماری گواتر شود و در حالت شدید موجب عقب ماندگی ذهنی در کودکان شود.

وی کاهش هوش در کودکان و کاهش کارایی در بزرگسالان را از دیگر مشکلات کمبود ید در بدن عنوان کرد و اظهار داشت: برای حفظ خاصیت نمک ید دار، باید در مرحله پایانی پخت به غذا اضافه شود.

وی با بیان اینکه استفاده از نمک دریا به جای نمک تصفیه شده آسیب جدی به سلامت وارد می‌کند گفت: نمک دریا به دلیل تصفیه نشدن دارای سمومی از جمله سرب، جیوه، کادمیوم و آرسنیک است که به سلامت کلیه‌ها آسیب جدی وارد می‌کند و وموجب نارسایی کبد و قلب می‌شود.

این کارشناس تغذیه گفت: ظرف نگهداری نمک باید چوبی، سفالی یا پلاستیکی باشد و در جای خنک به دور از نور خورشید و رطوبت باشد.

وی همچنین توصیه کرد: برای خیساندن برنج هم نباید از نمک دریا یا سنگ نمک استفاده کرد.

برچسب ها: نمک یددار ، نمک دریا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.