پس از راه اندازی رشته پاراترای اتلون در کشور برای افراد دارای معلولیت جسمی و حرکتی، از سوی سید شورش دلپسند در اسفند ماه ۱۴۰۰، این ورزشکار به منظور فراهم کردن تجهیزات این رشته ورزشی پاراالمپیکی توان خود را به کار گرفت و با حمایتهای رئیس فدراسیون سه گانه جمهوری اسلامی پیگیر این موضوع شد.
دلپسند با توجه به هزینه هنگفت واردات این تجهیزات با کمک یکی از دوستان نخبهی خود این کار را (ساخت هندبایک) با یک چهارم هزینه انجام داد.
مهندسی و ساخت این هندبایک به صورت کامل به همت حمید پوراصغریان جوان نخبه شهربابکی انجام شد.
از جمله ویژگیهای این هندبایک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
هندبایک کوهستان دارای سیستم تعلیق پیشرفته برای هرسه چرخ
شاسی یکپارچه از جنس آلومینیوم آلیاژی بسیار سبک و در عین حال مقاوم
انعطاف پذیری و تعادل بالای وسیله در مسیرهای ناهموار و پیچهای تند
ترمزهای دیسکی هیدرولیک برای هرسه چرخ
قابلیت استفاده افراد با قد مختلف از ۱۶۰ سانتیمتر تا ۲۰۰ سانتیمتر به واسطه بکارگیری اجزای قابل ریگلاژ
تحمل وزن بالا تا ۱۵۰ کیلوگرم
ویژگی منحصربفرد عبور از موانع و نیز پلههای بلند
فنرهای قابل تنظیم نسبت به وزن شخص و مسیر
استفاده از فناوری الکترواستاتیک برای رنگ آمیزی قطعات
استفاده از بروزترین قطعات و لوازم حرفهای هندبایک
ساخت تمامی قطعات با استفاده از به روزترین دستگاههای خم برش تراش و فرز سی ان سی
قابلیت جداسازی و سر هم کردن وسیله در کوتاهترین زمان بواسطه استفاده حداکثری از اجزای متحرک و مفصلی
قابل استفاده افراد ضایعه نخاعی از ناحیه گردن به واسطه بکارگیری رکاب و ترمزهای مخصوص برای آن ها، که به عنوان نخستین نمونه در ایران و جهان در حال طی مراحل ثبت اختراع است.
این هندبایک طی مراسمی با حضور گودرزی رئیس فدراسیون ترای اتلون (سه گانه)، زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، پاریزی مدیرکل، مرادی معاون توسعه امور ورزش، ریاحی معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان، وحیدزاده مدیرکل بهزیستی، نخعی رئیس هیئت ورزشی جانبازان و معلولین، ایرانمنش رئیس هیئت سه گانه استان کرمان، سازنده دستگاه و تنی چند از قهرمانان دارای معلولیت رونمایی شد.
در این مراسم گودرزی ضمن قدردانی از تلاشهای سید شورش دلپسند قهرمان ارزنده کرمانی، به واسطه پیگیری هایش برای این رشتهی ورزشی، کرمان را به عنوان پایگاه و قطب پارا ترای اتلون کشور معرفی کرد و نوید اعزام نخستین تیم ملی این رشته را در پاییز امسال داد.
سید شورش دلپسند هم ضمن تشریح تلاشهای خود طی دو سال گذشته برای راه اندازی این رشته، خواستار حمایت مسئولان ارشد و صنایع استان شد و گفت در صورتی که تجهیزات مورد نیاز ورزشکاران تهیه شود، ایران حضور پررنگی در پارالمپیک ۲۰۲۴ خواهد داشت.
حمید پوراصغریان سازنده هندبایک هم توضیحاتی در خصوص مراحل تکمیل و ساخت این هندبایک ارائه کرد و در نهایت طی مراسمی دو نمونهی ساده و پیشرفته این هندبایک از سوی ورزشکاران معلول مورد تست قرار گرفت.