کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر گفت: افزایش بارشهای سیل آسای خارج از فصل همزمان با خشکسالی از تبعات نامطلوب تغییرات اقلیمی است و هلال احمر در هنگام وقوع حوادثی چون سیل به سانحه فراخوانده میشود در حالیکه مبارزه با تاثیرات تغییرات آب و هوایی و پیشگیری از حوادث ناشی از آن مدتی است در اولویتهای جمعیت هلال احمر قرار گرفتهاست.
او افزود: پس از کنفرانس جهانی تغییرات اقلیمی در گلاسکو اسکاتلند در سال گذشته، امسال این نشست بزرگ بینالمللی در شرم الشیخ مصر برگزار میشود و وزیر اجتماعی همبستگی این کشور پیش از این از جمعیت هلال احمر ایران خواسته بود تجربیات این جمعیت در دو بخش پاسخگویی و پیشگیری از خشکسالی و سیلهای با منشا تغییر اقلیم، تدوین و به عنوان راهکارهای عملی و منطقهای در اختیار سران کشورهای جهان در نشست شرمالشیخ قرار گیرد.
کولیوند ادامه داد: انتظار است که در داخل کشور نیز مشارکت و تعامل بیشتری برای پیشگیری از سانحه سیل و بحران خشکسالی با جمعیت هلال احمر شکل بگیرد.
وى تاکید کرد: جمعیت هلال احمر با اجرای طرحهایی چون « نذرآب» در تابستان هرسال میکوشد متاثرین از خشکسالی در مناطق کمبرخوردار کشور را یاری کند و امسال نیز این طرح با تمرکز بر تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستاهای درگیر تنش آبی برگزار خواهد شد.
رييس جمعيت هلال احمر افزود: هلال احمر کشور ظرفیت انتقال تجارب بینالمللی در پیشگیری از سیلهای مخرب خارج از فصول بارش را با اتکا به تجربیات خود و شرکای بینالمللی اش دارد و از تعامل و همکاری دستگاههای مسئول در کشور برای پیشگیری و افزایش آمادگی در برابر این سوانح استقبال میکند.