در تحقیقات جدید نشان داده شده که استفاده از برخی ظروف پلاستیکی و شیمیایی در بسته بندی مواد غذایی احتمال سرطان کبد را ۴ برابر می کند.

مطالعات نشان می‌دهند که مواد شیمیایی موجود در محصولات پخت و پز محبوب از جمله تابه‌های نچسب خطر ابتلا به سرطان کبد را چهار برابر می‌کند.

محققان کالیفرنیای جنوبی (USC) دریافته اند افرادی که بیشتر در معرض  این مواد شیمیایی  قرار دارند تا ۴.۵ برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.

داده‌های مربوط به مواد شیمیایی همیشه نسبتاً جدید هستند و شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهند این مواد خطرناک‌تر از آنچه قبلاً تصور می‌شد، هستند.

در اوایل امسال، سازمان حفاظت از محیط زیست ایالات متحده آمریکا سطح مناسب قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی برای همیشه (پر فلوئوروآلکیل و پلی فلوئوروآلکیل (PFAS)) را بیش از ۹۹ درصد کاهش داد.  

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری هشدار می‌دهد که این مواد شیمیایی در همه جا وجود دارند؛ از ظروف نچسب، آب لوله کشی گرفته تا غذا‌های دریایی، لباس‌های ضد آب، محصولات پاک کننده و حتی شامپو.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.