محمدرضا عباسی گفت:از اواخر تیرماه برداشت محصول پیاز در استان آغاز شد که تاکنون ۷۸ درصد از این محصول برداشت شد.
او با بیان اینکه میانگین عملکرد هر هکتار ۲۷ تن است افزود: پیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت، ۴ هزار و ۵۰ تن محصول برداشت شود.
او افزود: این محصول از پاییز و اوایل زمستان در مزارع استان کشت شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: میانگین قیمت خرید پیاز از کشاورز حدود ۸ تا ۸ هزار و ۵۰۰ تومان است.
مصرف سرانه استان گلستان ۱۵ هزار تن است که این محصول از برخی استانها نیز وارد میشود.
امسال کشاورزان گلستانی ۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی خود را زیر کشت پیاز بردند.
پیاز از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قندها، ویتامینها به ویژه ویتامین ث و مواد معدنی بخصوص کلسیم، فسفر و پتاسیم دارای اهمیت است.