ایرج صفایی مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه یکی از راهکارهای موفقیت و پیشرفت در تعاونیهای زنان روستایی را به روز بودن این تشکلها در فعالیتهای اقتصادی گوناگون دانست و از اختصاص تسهیلات در قالب طرحهای بند الف تبصره ۱۸ و بند ب تبصره ۱۶ به این شرکتهای تعاونی خبر داد.
وی افزود: شرکتهای تعاونی زنان روستایی میتوانند هر چه سریعتر در راستای تامین تسهیلات اقدام کنند.
مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه با بیان اینکه زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل میدهند، گفت: باید سعی کنیم، تا نقش و مشارکت آنان را در فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی در جامعه بالا ببریم و در این راستا یکی از اصلیترین زمینههای مشارکت زنان در جامعه روستایی ایجاد کسب و کارهای کوچک و ورود به کارآفرینی یا خود اشتغالی است.
صفایی هدف از تشکیل تعاونیهای زنان را در راستای استفاده بهینه از نیروهای فعال جامعه و ارتقاء سطح خانوار روستایی، توسعه پایدار و در نهایت توانمند کردن زنان اعلام کرد و بیان داشت: سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در امر ساماندهی و ایجاد تعاونیها ظرفیت مناسبی فراهم کرده است.
این مقام مسئول یکی از راههای توانمندسازی جامعه روستایی به خصوص زنان را آموزش دانست و اظهار داشت: آموزش امری ضروری برای اعضا و ارکان تشکلهای های کشاورزی در خصوص مسایل مالی، اقتصادی، بازرگانی و آشنایی با قوانین و مقررات و اساسنامه تشکلهای بخش کشاورزی است که در دستور کار این سازمان قرار دارد.
صفایی از جمله راههای تشویق زنان روستایی به حضور در فعالیتهای اجتماعی را برگزاری نمایشگاه از دستاوردهای آنان عنوان کرد و گفت: برنامه ریزیهای خوبی برای شرکت در نمایشگاههای حضوری و مجازی ازتولیدات زنان برگزار شده که سبب افزایش تولید و کارآفرینی در سطح این نوع شرکتها میشود.
وی اهداف شرکتهای تعاونی روستایی و کشاورزی را بالا بردن سطح زندگی اعضاء، افزایش تولید محصولات زراعی و دامی با رعایت اهداف توسعه کشاورزی و موازین تعاونی از طریق بهره برداری جمعی و مشترک عنوان کرد .