در جلسه بعد از ظهر امروز سهشنبه شورایعالی انقلاب فرهنگی که به ریاست حجتالاسلام رئیسی برگزار شد، اعضای این شورا از جامعه بانوان کشور که حجاب و عفاف و آموزههای مربوط به سلامت اجتماعی را رعایت میکنند، قدردانی و بر ضرورت اجرای مجموعه مصوبات شورا از سوی دستگاههای مسئول که در این زمینه تکالیف قانونی بر عهده آنها گذاشته شده است، تاکید کردند.
در این جلسه تاکید شد که کارکنان دولت در اجرای ضوابط و مقررات مربوط به سلامت اجتماعی از جمله مقررات حجاب و عفاف در اولویت هستند.
با توجه به اینکه از مجموعه مقررات تصویب شده در شورایعالی انقلاب فرهنگی در زمینه حجاب و عفاف اکثراً جنبه ترویجی، فرهنگسازی و معرفتافزایی دارد، مقرر شد دستگاههای دولتی که در این زمینه تکالیفی بر عهده دارند، دستورالعملهای اجرایی را تدوین و برای تصویب به صحن شورا ارائه دهند.
اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به بررسی تهدیدهای مهندسی شده در حوزه سلامت اجتماعی از خارج از کشور و دستورالعملهای ناظر بر مقابله با این تهدیدات که محوریت اجرای آنها بر عهده وزارت کشور است، پرداختند.
اعضا همچنین بر ضرورت اجرای دستورالعملهای پیشگیری از بروز آسیبهای متوجه سلامت اجتماعی، از جمله توانمندسازی، تقویت دانش، فرهنگسازی، ساخت فیلم و سریال و آثار هنری که بتواند ارزش والای حجاب و عفاف را به خوبی معرفی و آگاهی اجتماعی ایجاد کند، تاکید کردند.
در ادامه جلسه امروز شورا، موضوع تدوین سیاستهای کلی فرهنگی، اجتماعی و آموزشی مورد بررسی قرار گرفت که در مجمع تشخیص مصلحت نظام در دست تدوین است.
این سیاستها با مشورت شورایعالی انقلاب فرهنگی تدوین خواهد شد که در جلسه امروز وظیفه تهیه پیشنهادهای مدنظر شورایعالی انقلاب فرهنگی به شورای معین مرتبط سپرده شد.
در ادامه جلسه روسای ۶ دانشگاه علوم پزشکی و ۱۸ دانشگاه آموزش عالی کشور نیز مورد تایید اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی قرار گرفتند.
اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی همچنین اضافه شدن برخی مناسبتها و نامگذاریها در تقویم ملی را نیز بررسی کردند که شرح آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
شورایعالی انقلاب فرهنگی در جلسه امروز همچنین آقایان دکتر بانکیپور، دکتر خیامیفر، حجتالاسلام سید علی موسوی و سرکار خانم دکتر قاسمپور را به عنوان ۴ نماینده خود در شورایعالی جوانان تعیین و معرفی کرد.
رئیس جمهور نیز در این جلسه از اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی خواست تا مصوبات این شورا را برای جامعه تبیین کنند تا گرههای ذهنی مردم نسبت به این مصوبات و مباحث مطرح در شورا رفع شود.
در جواب باید گفت: بابا جون برو به شکم و زیر شکمت برس اصلا فرهنگ میدونی یعنی چی؟؟؟؟ یا فقط بهت یاد دادن اقتصاد اقتصاد؟؟؟ عمده مشکل اقتصادی عموم مردم، حرص به دنیا و پول هست والا وضع عموم مردم از سابق به مراتب بهتر شده است . دلیل میخواهید به سطح زندگی خودت و پدر و پدرت بزرگت در ایام جوانی نگاه کن. قبلا طرف زن میگرفت میرفت خونه پدرشوهرش زندگی میکرد با هیچی حالا الان جوون اول راه میخواهد خونه داشته باشه، ماشین داشته باشه یک کلام زندگی فول امکانات. والا بابا و مامان منی من به 50 سال سن و یک عمرفعالیت کردن هنوز مستأجر هستن و من و برادرم هم از درامد ماهیانه مبلغی را به ایشان اختصاص میدهیم تا راحت تر زندگی کنن.
تا زمانی که جلوی خودمون رو نگیریم همنی هست که هست کدوم شخصی را میشناسید که با آن که میلیاردها تومان پول دارد ولی دست از کار بکشد حرص به دنیا و پول تمامی نداره
اما خدایی وقتی به یه پولی رسیدن و خودشون هرچی بخوان میخرن و می پوشن دیگه شوهر میخوان چکار
اگه مرد بودن تا حالا هر کدومشون دو تا بچه داشتن
ما مردها بعد از داشتن کار میریم تو فکر ازدواج و زن و بچه
اما خانم های مجرد بعد از کار
تازه میرن دنبال خریدهای بچگی