علیرضا وحدت پور گفت:با توجه به تأکید دستگاههای نظارتی و تمهیدات اندیشیده شده، اصفهان بهعنوان اولین استان امسال واگذاری زمین صنعتی را بهصورت الکترونیکی آغاز کرد.
او ادامه داد: زیرساختهای فناورانه بسیاری برای این کار نیاز است تا بتوانیم این امکان را فراهم کنیم و سامانههای جیآیاس و نقشههای مرتبط با آن بر روی وب قرارگرفته و بر اساس سایت جیای اس http://isipo.ir، متقاضیان در هر نقطه از ایران و کشورهای دنیا میتوانند زمین قابلواگذاری را مشاهده و انتخاب کنند و تا مرحله آخر که انعقاد قرارداد است را بهصورت الکترونیکی انجام دهند.
معاون برنامهریزی شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان اظهار داشت: واگذاری الکترونیکی زمینهای صنعتی موجب افزایش سرعت، دقت و شفافیت در شرکت شهرکهای صنعتی استان شده و هرگونه شبههای را در رابطه با نحوه واگذاری زمینهای صنعتی به صفر رسانده است.
او اضافه کرد: سیاست قطعی شرکت شهرکهای صنعتی به صفر رساندن خدمات حضوری است و با سیاستگذاری و برنامهریزی که از سالهای گذشته شروعشده و بهطورجدی آن را دنبال میکنیم، زیرساخت ارائه ۱۲ خدمت را آمادهشده و بهصورت الکترونیکی به متقاضیان ارائه میشود.
وحدت پور خاطرنشان کرد: ضرورت این امر به دلیل این است که بیشتر متقاضیان طرف قرارداد با شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان در پهنای استان گسترده این استان مستقر هستند و با مسافتهای زیاد و عبور از جادههای بسیار باید برای دریافت یک نامه انشعابات یا درخواست سند و یا جواز به شرکت شهرکهای صنعتی استان مراجعه کنند.
او بیان کرد: درحالیکه با زیرساختهایی که در این شرکت ایجادشده تنها با ارسال یک نامه از طرف متقاضی در سامانه الکترونیک (کارتابل الکترونیک) یکروزه تا درنهایت ۴۸ ساعته پاسخ متقاضی داده میشود و از رفتوآمد غیرضروری که در برخی مواقع بهجز هزینههای زیاد، خطرات جانی و مالی برای متقاضیان ایجاد میکند جلوگیری میشود.
معاون برنامهریزی شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان افزود: روزانه بالغبر ۲۰۰ تا ۳۰۰ درخواست بهصورت الکترونیک پاسخ داده میشود و این روند بهطور دائم رو به گسترش است.
او با اشاره به پروژههای تحقیقاتی و پژوهشی شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان اظهار داشت: این شرکت بهعنوان یک دستگاه اجرایی است که در صورت انجام کارهای خود بهطور علمی و مطالعه شده، بهرهوری بالاتری را در نتایج طرحها به دنبال خواهد داشت و شورای پژوهشی عناوین پژوهشی را از بخشهای مختلف دریافت میکند و پس از مطالعه، نتایج آنها را بهصورت کاربردی در بدنه اجرایی شرکت و شهرکهای صنعتی مورداستفاده قرار میدهیم.
استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و سهم آن در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایهگذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی ۸ درصد و رُتبه آن در طرحهای نیمهتمام صنعتی و تعداد معادن کشور، اول و ازنظر ذخایر معدنی دوم است.
این استان با حدود ۹ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی در ۷۶ شهرک و ناحیه صنعتی استان اصفهان، ۱۳ درصد از تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده است.