آقای حیدری در دیدار با مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآنی کشور و با حضور اعضای هیئت مدیره اتحادیه قرآنی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تمسک به مبانی و مفاهیم قرآن سبب مصونسازی کشور در برابر تمام آسیبها میشود، اظهار داشت: بهترین و کوتاهترین روش برای مصونیت کشور بهرهمندی از مبانی قرآن کریم و ترویج آن است.
وی با تقدیر از مجموعههای قرآنی در جهت ترویج فرهنگ قرآن و با ذکر اینکه شهدا هم اگر بودند همین راه قرآنی را طی میکردند، ادامه داد: یکی از توصیههای شهدا ترویج و تبلیغ فرهنگ قرآنی بود و از جمله حاج قاسم سلیمانی نسبت به این مهم فراوان توصیه داشتند.
استاندار چهارمحال و بختیاری استفاده از بستر فضای مجازی برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه را مهم ارزیابی و اضافه کرد: از تهدیدهای این فضا باید بهعنوان یک فرصت استفاده کنیم و تولید محتوا با بهرهگیری از اصول هنری و جذبکننده بهقدری قوی باشد که مقوله ترویج قرآن اتفاق بیفتد بهویژه اینکه جوانان در این فضا حضور دارند.
حیدری با تأکید بر لزوم تقویت جلسات خانگی قرآن بهویژه با حضور بانوان، تصریح کرد: این جلسات باید بهصورت محلهمحور و خانهمحور برگزار شود. آموزش و ترویج خانگی قرآن بسیار حائز اهمیت است و میتواند ترویجگر باشد. در محافل عزای حسینی شاهدیم که مردم بهصورت خودجوش پای کارند و خیران ورود کرده و کمک میکنند، میطلبد که این فرهنگسازی در جهت مردمی ساختن فعالیتها در ساحت قرآن نیز اتفاق بیفتد اگرچه زمانبر است.
وی تأکید کرد: تجربه ثابت کرده است که هر کاری با مشارکت و پشتوانه مردمی انجام شده قطعاً توفیقات داشته است؛ استفاده از رسانههای گروهی، خبرگزاریها و مطبوعات نیز فرصتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
بیشتر بخوانید
حیدری با اشاره به اختصاص زمینی وسیع به فعالیتهای قرآنی از سوی نماینده ولی فقیه در استان و امامجمعه شهرکرد، گفت: از محل سفر ریاست جمهوری به استان نیز اعتباراتی تصویب شد تا این مکان ویژه فعالیتهای قرآنی احداث شود. به قرآنیان توصیه میشود که همافزایی و وحدت رویه را در فعالیتهای قرآنی استان در پیش بگیرند و کمک کنند تا این زمین زودتر به سامان برسد.
استاندار با اشاره به اختصاص اعتبارات به فعالیتهای قرآنی، بیان کرد: استان از کارخانه فولاد برخوردار است و رایزنی لازم با این مجموعه در جهت کمک باید انجام گیرد؛ مجموعه آموزش و پرورش نیز آماده همکاری برای در اختیار قرار دادن مدارس در شیفت بعدازظهر برای کلاسها و فعالیتهای قرآنی است.
حیدری ادامه داد: اداره آموزش و پرورش و سپاه، کمیته امداد و بهزیستی اردوگاه خوب و فعال در استان دارند و میتوان از ظرفیت آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه استان در راستای اردوگاه قرآنی استفاده کرد که مردم نیز استقبال میکنند؛ پیشنهاد میشود با توجه به رسالت اوقاف در راستای فعالیتهای قرآنی، مجموعههای قرآنی از ظرفیت اوقاف نیز غافل نشوند و همافزایی کنند.