در زبان سمنان این میوه بهشتی به انجیلته معروف است و برای پخته شدن به گرمای بالای ۴۰درجه نیازمند است که سمنانی ها به آن دوره زمانی انجیل پزون می گویند.
این میوه پرطرفدار علاوه بر تازه خوری در فصل تابستان،به صورت مربا و انجیر خشک در دیگر فصل خورده می شود.
گل بابا بنائیان سفید معاون باغی جهاد کشاورزی استان سمنان در این خصوص گفت:در استان سمنان بیش از ۴۷۰هکتار سطح زیر کشت انجیر است که ۳۷۰هکتار آن را درختان بارور و ۹۰هکتار را نهال انجیر تشکیل می دهد.میانگین عملکرد اینمحصول دراستان سمنان ۱۳هزار کیلوگرم در هر هکتار است وپیش بینی می شود از اوایل تیرماه تا اواسط آبان ماه بیش از ۴۷۰۰تن انجیر از باغ های استان سمنان برداشت شود.
گرمسار،ارادان و سمنان بیشترین سطح زیر کشت انجیر را در استان سمنان دارند.