محمد وحیدنیا با حضور در برنامه رادیویی بیتعارف با اشاره به تصویب قانون درآمدهای پایدار شهرداریها در مجلس شورای اسلامی گفت: این قانون بعد از گذشت بیش از ۳۰ سال به تصویب رسیده و یک قدم رو به جلو برای توسعه شهرهاست.
او پیشینه قانون درآمدهای پایدار شهرداریها را مربوط به دهه ۶۰ دانست و افزود: بعد از جدا شدن شهرداریها از بدنه دولت در دهه ۶۰ و تا به مروز شهرداریها خودگردان و مسیری سخت را پشت سر گذاشتهاند.
مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم نکات مثبت قانون درآمدهای پایدار را موردبررسی قرار داد و افزود: این قانون میتواند در این شرایط اقتصادی به شهرداریها برای ارائه خدمات بهتر به مردم کمک کرده و امیدواریم اتفاقهای خوبی در این حوزه رقم بخورد.
او به افزایش عوارض نوسازی در قانون درآمدهای پایدار شهرداریها اشاره کرد و گفت: یکی از مواردی که در این قانون آمده، افزایش یکدرصدی عوارض نوسازی بوده به صورتی که از یک و نیم درصد به دونیم درصد افزایش پیداکرده است.
وحیدنیا یکی دیگر از نکات مثبت این قانون را الزام تمام دستگاهها به پرداخت عوارض عنوان کرد و گفت: یکی از نکات این قانون لزوم پرداخت عوارض از طرف دستگاههای اجرای و نیرویهای مسلح در زمان مقرر است و این صراحت در قانون شامل تمام ارگانها میشود.
او به پرداخت جریمه در این قانون نیز اشاره و اذعان کرد: در قانون افزایش درآمدهای پایدار شهرداریها به لزوم پرداخت جریمه نیز اشاره شده است و در صورت پرداخت نشدن عوارض در زمان مقرر عوارض شامل ماهانه ۲ درصد و سالانه ۲۴ درصد جریمه میشود.
مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با تأکید بر معافیت مددجویان کمیته امداد و بهزیستی از پرداخت عوارض ادامه داد: این افراد با در دست داشتن معرفینامه میتوانند به شهرداری مناطق مراجعه کرده و مشمول این قانون شوند.