آیتالله سید احمد علمالهدی در دیدار با رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی با بیان اینکه باید در اداره مساجد به سیره پیامبر اکرم (ص) اقتدا کرد افزود: همانطور که حضرت در مدت ۴ روز مسجد قبا را با حداقل امکانات ساخت و ۳۱۳ نفر مسلمان را بهگونهای تربیت کرد که در جنگ بدر، در موضع ضعف مطلق قرار داشتند، اما به برکت ایمانی که محصول کار فرهنگی پیامبر (ص) بود، بر لشکر هزار و ۸۰۰ نفره و مجهز کفار پیروز شدند. این موضوع، مصداق فرهنگ و برکت مسجد است.
وی با تبیین فلسفه نامگذاری روز جهانی مساجد به این نام گفت: اینکه امروز بنام روز مساجد نامگذاری شده، به این خاطر است که مسجدالاقصی ۵۳ سال قبل به دست صهیونیستها به آتش کشیده شد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: اگرچه از این نمونهها در تاریخ ننگین حیات نامشروع رژیم صهیونیستی فراوان است، اما فلسفه نامگذاری این روز به این نام، این است که مسلمانان توجه داشته باشند که مسجد بهعنوان یک مبدأ مثبت و سازنده، از زمان پیامبر (ص) سرمنشأ بروز همه جریانات ضداستکباری و ضداستعماری بوده و به همین خاطر، نابودکردن مساجد از نظر فیزیکی و معنوی بهعنوان یک راهبرد مهم در دستور کار دشمنان قرار گرفته است.
آیت الله علم الهدی گفت: تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، مسجد پایگاه مبارزات سیاسی بود و مردمی که مقلد و هوادار امام (ره) بودند، با اجتماع در مساجد، حکومت اسلامی را مطالبه میکردند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی هم کمیته بهعنوان یک نهاد امنیت ساز، مساجد را بهعنوان پایگاه تقابل خود با هجمه گروهکهای ضدانقلاب قرار داد.