این روزها بخش قابل توجهی از انتقادات شهروندان کرج به حوزه نان و نانوایی باز می گردد.
یکی از شهروندان می گوید: برخی نانوایی ها با چانه نان لواش، نان سنگک می پزند و ما را مجبور می کنند که تعداد نان را موقع حساب کردن با دستگاه بیشتر بزنیم.
یکی از نانوایان کرج می گوید: باید نان را گران تر می کردند و لواش پانصد تومانی به هزار تومان می رسید با این مبالغ هزینه کارگر ما تامین نمی شود و مجبوریم با خانواده در نانوایی کار کنیم.
نانوای دیگری می گوید: قیمت خمیر مایه ده کیلوگرمی از سیصد هزار تومان به هفتصد هزار تومان رسیده است.
با شنیدن این گزارش ها و انتقادات به سراغ مددی، مدیر بازرسی اتاق اصناف مرکز البرز رفتیم.
او می گوید: از ابتدای سال تاکنون از بیش از هزار و سیصد نانوایی بازدید و دویست نانوای متخلف نیز به تعزیرات حکومتی معرفی شده اند.
نصیری، رئیس اتحادیه نانوایان کرج نیز می گوید: ما مشکلات فراوانی داریم و درخصوص طرح هدفمندی نان، موردی به ما ابلاغ نشد و فقط از ما نظر خواستند و ما نیز نظرمان را اعلام کردیم و گفتیم که از نظر کیفیتی صلاح نمی دانیم.
او می گوید: تاکنون نود و نه درصد نانوایی های کرج به دستگاه کارتخوان هوشمند مجهز شده اند.