رئیس مرکز بهداشت خوزستان پوشش نوبت سوم واکسن را حدود ۳۶ درصد و نوبت چهارم را ۱۱ درصد اعلام کرد و گفت: واکسیناسیون برای پیشگیری از ابتلا و مرگ و میر ناشی از این بیماری امری ضروری است.

سیدمحمد علوی گفت: در حال حاضر همه مراکز شهری، روستایی، حاشیه شهر فعال و آماده پذیرش گروه‌های سنی مختلف و تزریق واکسن برای آن‌ها هستند.

او استقبال نکردن از واکسن کووید-۱۹ را عامل کاهش سرعت واکسیناسیون دانست و گفت: عده‌ای با تبلیغ‌های نادرست و غیر علمی سعی دارند مردم را از واکسیناسیون منصرف کنند و البته برخی نیز اظهار خستگی از وضعیت موجود دارند، ولی همه می‌دانیم که همه جهان درگیر این بیماری منحوس شده و باید شرایط را بپذیریم.

به گفته رئیس مرکز بهداشت خوزستان، در حوزه بهداشت غرب و شرق اهواز، هر کدام حدود ۱۴ مرکز واکسیناسیون فعالیت می‌کنند، همچنین همه خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های واکسیناسیون که در سطح استان پراکنده هستند و در دسترس همه قرار گرفته اند، در امر تزریق واکسن کرونا مشارکت دارند.

او می‌گوید: تاثیر واکسن کووید-۱۹ در کاهش شیوع، شدت و مرگ و میر ناشی از بیماری موثر است، البته باتوجه به نزدیکی به فصل پاییز، افراد دارای بیماری‌های زمینه ای، سالمندان و... باید در زمان مناسب نسبت به تهیه و تزریق واکسن آنفولانزا اقدام کنند

رئیس مرکز بهداشت خوزستان در پایان از همه مردم استان خواست واکسیناسیون را در کنار رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و استفاده از ماسک جدی بگیرند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.