آتشپاد دوم ابراهیم مطلبی در خصوص لزوم ایمنی آسانسورها، گفت: آسانسور یکی از اجزای مهم هر ساختمان است و آتشنشانی نیز تاکید ویژهای بر ایمنی آن در طراحی و اجرا دارد.
او با بیان اینکه به دلیل اتصال تمام طبقات ساختمان به واسطه چاه آسانسور، جداره این چاه باید ایمن باشد تا از انتقال حریق به دیگر طبقات جلوگیری کند، ادامه داد: با توجه به موضوعات ایمنی، استاندارد آسانسورهای کششی از یکم فروردینماه ۱۳۸۲ و استاندارد آسانسورهای هیدرولیکی از یکم اردیبهشتماه ۱۴۰۱ الزامی شد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: در راستای افزایش ایمنی آسانسورها، تعمیرات و نگهداری آن باید توسط افراد متخصص و شرکتهای معتبر انجام شود.
او اضافه کرد: شهروندان در نظر داشته باشند که پیش از ورود به آسانسور از وجود کابین آسانسور اطمینان حاصل کنند، زیرا بعضی از حوادث اینگونه رخ میدهد که فرد در چاه آسانسور میافتد که نصب آئینه در کابین آن نیز برای این موضوع است.
مطلبی با بیان اینکه در صورتی که تمام آسانسورها استاندارد باشد، دیگر حادثه محبوس شدن در آسانسور گزارش نخواهد شد، اضافه کرد: آسانسورهای استاندارد بهگونهای طراحی شده است که در صورت قطعی برق در نزدیکترین طبقه میایستد.
او با بیان اینکه در صورت محبوس شدن افراد در آسانسور، هیچگونه خفگی برای آنها اتفاق نمیافتد، گفت: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و تغییر در طراحی آسانسورها، افراد محبوس شده نگران سقوط کابین آسانسور نباشند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تاکید کرد: از شهروندان درخواست داریم به ظرفیت آسانسورها توجه کنند و در صورت محبوس شدن در آن، با استفاده از تلفن موجود در آسانسور یا تلفن همراه با شمارههای اعلام شده روی صفحه کلید نصب شده در آسانسور تماس بگیرند تا افراد متخصص برای انجام اقدامات لازم در محل حضور یابند.