استاندار کردستان در بدو ورود به مریوان، از مرز باشماق این شهر بازدید کرد و ضمن بررسی مقدمات سفر زائران اربعین حسینی، توصیههای لازم را برای ارائه خدمات بهتر به زائران به مسوولان شهرستان ارائه کرد.
بازدید از طرح ساماندهی مرز باشماق و بررسی مقدمات سفر زائران اربعین حسینی، افتتاح چند طرح کشاورزی و گردشگری در مریوان و روستای نگل و شویشه از جمله برنامههای سفر یک روزه استاندار کردستان به شهرستان مریوان است.
با تصمیم مسئولان ارشد کشور، مرز باشماق مریوان برای میزبانی زائرین اربعین حسینی و ورود و خروج آنان انتخاب شده است.
اسماعیل زارعی کوشا در ادامه سفر به شهرستان مریوان کارخانه تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن، پلیپروپرین و نوار تیپ نگین ماد زریبار را افتتاح کرد.
این کارخانه با سرمایهگذاری ۸ میلیارد تومان برای ۱۴ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده و عمده تولیدات خود را به کردستان عراق صادر میکند.
اسماعیل زارعی کوشا در سفر به شهرستان مریوان و در دومین روز از آغاز هفته دولت کلنگ احداث پل معلم در شهر مریوان را به زمین زد.
استاندار کردستان ضمن تاکید بر اتمام پروژهها در زمان مشخص شده گفت:در استان کردستان هر طرحی کلنگزنی میشود باید زمان اتمام آن مشخص و اطلاعرسانی شود.
او گفت: پل مشارکتی معلم که امروز کلنگ زنی شد باید در دهه فجر امسال به بهرهبرداری برسد و هیچ تاخیری در این خصوص پذیرفتنی نیست.
پل معلم به طول ۳۴ متر و عرض ۱۱ متر و با سرمایهگذاری ۸ میلیارد تومان میتواند تاثیر بسزایی در روان سازی ترافیک شهر مریوان داشته باشد.
استاندار کردستان یکی از نیازهای اصلی استان در بخش کشاورزی را ایجاد صنایع تبدیلی اعلام کرد و گفت: کارخانه روغن کشی یکی از این نیازهاست که سرمایهگذاری در آن علاوه بر امنیت غذایی، ارزش افزوده بیشتری نصیب استان میکند.
اسماعیل زارعی کوشا هم چنین در دومین روز از هفته دولت در مراسم بهرهبرداری از طرح صنعتی پرواربندی بره (متعلق به شرکت غرب دانه کیمیا) از حضور پررنگ مجموعه غرب دانه در بخش تولیدات کشاورزی و دامی قدردانی کرد.
او در این باره گفت: با توجه به علاقهمندی مجموعه به انجام فعالیت در بخش تولید، سرمایهگذار این طرح تولیدی میتواند نسبت به احداث یک واحد صنعتی روغن کشی در استان اقدام کند.
استاندار کردستان با اشاره به ظرفیتهای مریوان در زمینه تولید محصولات گوناگون بر حمایت همهجانبه مجموعه مدیریتی استان برای توسعه سرمایهگذاری در این شهرستان تاکید کرد.
طرح پروار بندی صنعتی بره مریوان با سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد تومانی و ظرفیت هزار تن، سالیانه ۱۵۰ تن گوشت تولید و به بازار مصرف عرضه میکند.
این طرح برای ۴۲ نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است.