محققان می‌گویند گذراندن زمان زیاد در مقابل نمایشگر‌ها می‌تواند باعث غر زدن و فریاد زدن بیشتر شما شود.

به گزارش روزنامه بریتانیایی دیلی میل یک مطالعه بیان کرد، مادران و پدرانی که زمان زیادی را با تلفن‌های هوشمند خود می‌گذرانند، به احتمال زیاد والدین بدی هستند.

محققان دانشگاه واترلو کانادا دریافته‌اند کسانی که با خانواده‌ای پر استرس سر و کار دارند اغلب برای آرامش به شبکه‌های اجتماعی روی می‌آورند، اما این به نوبه خود باعث غر زدن و فریاد زدن بیشتر آن‌ها می‌شود.

برای بررسی دقیق‌تر ۵۴۹ بزرگسال با حداقل دو کودک بین ۵ تا ۱۹ سال در این مطالعه شرکت کردند که به پرسشنامه‌ای در مورد استفاده از رسانه‌های دیجیتال، سلامت روان و شیوه‌های فرزندپروری پاسخ دادند.

این مطالعه نشان داد که با افزایش استفاده پدران از رسانه‌های اجتماعی و عدم گذران وقت خود با خانواده، شرایط والدین بدتر می‌شود.

این مطالعه نشان داد که رفتار‌های منفی والدین، مانند "نق زدن یا فریاد زدن"، خصوصا در زمان‌هایی که تعاملات فناوری و خانواده با یکدیگر تلاقی می‌کنند، بیشتر افزایش می‌یابد.

متاسفنه تحقیقات نشان داد والدینی که سطح استرس بالاتری داشتند به احتمال زیاد برای آرامش به دستگاه‌های خود روی می‌آورند.

در حالی که خانواده باید کانون آرامش باشد.

البته استفاده همه والدین از رسانه‌های اجتماعی منفی نبود، زیرا محققان دریافتند که می‌تواند با حفظ روابط دوستانه، اضطراب و افسردگی را کاهش دهد.

استفاده از تلفن‌های هوشمند همچنین منجر به ظهور تکنیک‌های مثبت فرزندپروری مانند گوش دادن به افکار فرزندان و صحبت در مورد کار‌های خوبی که فرزندانشان انجام می‌دهند، شده است.

در مطالعه با رویکرد تاثیر فضای مجازی بر رفتار کودکان توسط یاسمین ژانگ که سرپرست این مطالعه بود، در بیانیه‌ای به Computers in Human Behavior گفت: تاثیر فضای مجازی بر همه اعضای خانواده باید ببرسی شود. باید خانواده‌ها را در یک جامعه‌ای که با فناوری احاطه شده، درک کنیم. موضوع فقط این نیست که بچه‌ها از دستگاه‌های هوشمند استفاده می‌کنند.

والدین هم به دلایل بسیاری از رسانه‌های دیجیتال استفاده می‌کنند و این‌ها می‌توانند بر رفتار‌های فرزندانشان تأثیر بگذارد.


سایت العربیه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.