کشتار دام تا بسته بندی گوشت در یاسوج زیر ذره بین دامپزشکی

سرپرست اداره دامپزشکی بویراحمد از نظارت کارشناسان دامپزشکی بر کشتار دام در کشتارگاه صنعتی یاسوج خبر داد.

منوچهر آشتیانی مقدم گفت: همه مراحل کشتار دام از ذبح تا بسته بندی گوشت قرمز و سایر آلایش‌های دامی در کشتارگاه صنعتی دام یاسوج زیر نظر دامپزشکی انجام می‌شود.

او نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر اینگونه مراکز را دقیق توصیف کرد و افزود: بازرسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی نیز به صورت مستمر از این مراکز بازدید می‌کنند.

آشتیانی مقدم می‌گوید: بازدید‌های مستمر به منظور بررسی وضعیت بهداشتی همهه مراحل کشتار دام از کشتارگاه‌های دام و طیور شهر یاسوج انجام می‌شود.

سرپرست اداره دامپزشکی بویراحمد تامین گوشت سالم، بهداشتی و حلال برای مصرف مردم را از کار‌های مهم دامپزشکی برشمرد و ادامه داد: همه مسئولان کشتارگاه باید به رعایت کامل قوانین بهداشتی توجه کنند و مسئولان فنی و بهداشتی نیز نظارت دقیق بر آن داشته باشند.

یاسوج دارای یک واحد کشتارگاه صنعتی دام و ۲ واحد کشتارگاه صنعتی طیور، گوشت قرمز و سفید است که نیاز مردم این شهرستان و مناطق همجوار را تامین می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.