حسینی از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه کودک آزاری، همسرآزاری، افکار یا اقدام به خودکشی و... سکوت نکرده و جهت مداخله در بحران با خط تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی تماس بگیرند تا با اعزام تیم خدمات سیار بتوان به فرد آسیب دیده کمک کرد.
او افزود: از ابتدای امسال تاکنون قریب به ۴هزار نفر از خدمات برنامه اورژانس اجتماعی بهرهمند شده اند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: در حال حاضر اورژانس اجتماعی و خودروی خدمات سیار در شهرستانهای زنجان، ابهر، خرمدره، خدابنده و طارم آماده ارائه خدمات و مداخله در بحران و کمک به افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است.
او گفت: کودکان و همسران آزاردیده، زنان و دختران در معرض خشونت یا خشونت دیده، سالمندان و معلولان آزار دیده، فرار از منزل، اختلافات حاد خانوادگی، زنان و دختران در معرض آسیب و آسیب دیده اجتمـاعی، افرادی که اقدام بـه خودکشـی کـردهانـد یا افکار خودکشی دارند جزو مهمترین گروه های هدف اورژانس اجتماعی هستند.
حسینی در دسترس قرار دادن خدمات تخصصی برای تمامی افراد جامعه، مداخله تخصصی موثر به منظور جلوگیری از تشدید بحران و آسیبهای اجتماعی، کاهش صدمات بر اقشار در معرض آسیب و کمک به توانمند سازی آن ها را از اهداف اصلی برنامه اورژانس اجتماعی برشمرد.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: ارائه خدمت در اورژانس اجتماعی به دو شکل خودمعرف و ارجاعی (از سوی خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خدمات سیار اورژانس اجتماعی، سایر مراکز بهزیستی، مراجع قضایی، نیروی انتظامی و سایر نهادهای دولتی و غیر دولتی) و به شکل سرپایی و نگهداری است.
او افزود: خدمات مددکاری، روان شناسی، تربیتی، حقوقی، فرهنگی و آموزشی از جمله خدمات اورژانس اجتماعی است که بازگشت به خانواده از مهمترین اهداف آن است، ولی در صورت نیاز، آسیب دیدگان اجتماعی به مراکز زیر مجموعه معاونت امور اجتماعی با توجه به شرایط مراجع ارجاع میشوند.
حسینی گفت: خط تلفن ۱۲۳ بهزیستی استان همه روزه و به صورت ۲۴ ساعته آماده دریافت تماسهای عموم و مداخله در بحران است.