سرنا ویلیامز از زمان اولین بازیاش در سال ۱۹۹۵ و در سن ۱۴ سالگی، استعداد بزرگی از خود نشان داد و اولین گرند اسلم خود را در سال ۱۹۹۹ به دست آورد. او در طول دوران حرفهای خود، ۲۳ گرند اسلم، ۷۳ عنوان انفرادی، ۴ مدال المپیک، ۱۴ تورنمنت دونفره، و در مجموع ۱۰۶ عنوان قهرمانی کسب کرد و ۳۱۹ هفته به عنوان شماره یک شناخته شد.
سرنا در طول ۲۲ سال فعالیت حرفهای خود یکی از پردرآمدترین ورزشکاران بوده است و کمپانیهای «نایکی» و «کرفت فودز» اسپانسرهای مالی او بودند. به گزارش وبسایت «سلبریتی نتورث» ثروتی که سرنا ویلیامز در طول حرفه خود بهدست آورده ۲۵۰ میلیون دلار است.
سرنا در سالهای اخیر سفیر پروژه «پرپل پرس»، بنیاد التون جان علیه ایدز و اچآیوی، بیمارستان بزرگ «آرموند استریت» در لندن، بنیاد «هالیراد»، بنیاد «اوا لانگوریا»، و همچنین سفیر یونیسف و بسیاری از خیریههای دیگر بوده است.
خداحافظی این ملکه تنیس محبوب واکنش های بسیاری را در پی داشته است که چند مورد از آن ها را مرورو می کنیم.
واکنش چهره های شاخص به خداحافظی سرنا
میشل اوباما در توییتی نوشت: تبریک به خاطر یک حرفه شگفتانگیز، چقدر خوش شانس بودیم که توانستیم شاهد بزرگ شدن یک دختر جوان باشیم تا به یکی از بهترین ورزشکاران تمام دوران تبدیل شود. من به تو افتخار میکنم دوست من و نمیتوانم صبر کنم تا زندگیهایی را ببینم که شما با استعدادهای خود تغییر دادید.
مایکل فلپس، اسطوره رشته شنا در جهان ویلیامز را نه تنها به خاطر حرفه تنیس، بلکه به خاطر کمک به نسل بعدی خود شایسته تقدیر ویژه دانست.
قهرمان المپیک گفت: موفقیتهای او در تنیس خود گویای همه چیز است، اما یکی از چیزهایی که من در مورد او بیشتر تحسین میکنم این است که او به سادگی کنار نمیرود و الهام بخش خیلیها خواهد بود. او یک الگوی عالی برای همه ماست.
تایگر وودز، چهره شاخص گلف جهان نیز در توییتی نوشت: تو به معنای واقعی کلمه بهترین در زمین و خارج از زمین هستی. ممنون که به همه ما انگیزه دادی تا رویاهایمان را دنبال کنیم. خواهر کوچکم تو را دوست دارم.
کوکو گاف، نفر شماره ۱۲ جهان و یکی از جوانترین پدیدههای دنیای تنیس نیز گفت: ویلیامز دلیلی بود که او همچنان تنیس بازی میکند و تلاش میکند شبیه او شود.
این جوان ۱۸ ساله درباره ویلیامز نوشت: "بزرگترین برای همیشه. "