اصغر جهانگیر پیشگیری را فصل مشترک وظایف قانونی سازمان ملی استاندارد ایران و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه دانست و گفت: استاندارد پیشگیری از تخلفات، پیشگیری از بیقانونی، پیشگیری از خروج اعتدال از نمونههای آن است.
جهانگیر با اشاره به الزامات استاندارد کالا و خدمات برای افزایش سطح کیفیت زندگی مردم افزود: اگر استانداردهای افراد را به درستی تعریف کنیم آنگاه افراد میتوانند خود را با آن بسنجند و مطابق آن رفتار کنند.
وی قوه قضائیه را بهعنوان مجموعه حاکمیتی معرفی کرد که ضمانت اجرایی را برای بخشهای مختلف فراهم میکند و اظهار کرد: این مجموعه میتواند با کمک استانداردها، یکسری رفتارها را بازنگری و بازمهندسی کند تا با شفافسازی تا حد ممکن تخلف در جامعه کاهش پیدا کند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با تاکید بر اینکه با متخلفان و مجرمان برخورد قاطع داریم، یادآوری کرد: لازم است با همکاری متقابل بستری برای از بین بردن جرم و تخلف ایجاد کنیم که این اقدام با بازسازی رفتارها محقق خواهد شد.
جهانگیر یکی از بزرگترین اقدامات استاندارد را کاهش هزینه برای کشور دانست و گفت: بسیاری از سرمایهگذاریهای موفق در سایه اطمینان به نشان استاندارد انجام میگیرد.
وی نشان استاندارد را سرمایه کشور دانست و از آن به عنوان نشان مقدس یاد کرد و گفت: باید از نشان استاندارد مراقبت کرد تا خدشهای به آن وارد نشود به طوری که نباید در سایه ملاحظات نسبت به آن بیتوجه بود و چرخه اقتصاد بهصورت معیوب به کار خود ادامه دهد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به پروندههایی که به خاطر قصور و کوتاه آمدن از قوانین استاندارد به جامعه تحمیل شده است، بیان کرد: با شروع دوره جدید تحولی در دولت مردمی سیزدهم روزبهروز ارتقای ایمنی سیستمی در جهات مختلف از جمله سازمان ملی استاندارد ایران مشاهده میشود.