مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: بخش قابل توجهی از محور چهارخطه شهرکرد به شلمزار تکمیل شده است و با رفع معارضات، این محور تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود.

حسینعلی مقصودی در حاشیه بازدید از طرح راهسازی شهرکرد به شلمزار گفت: محور شهرکرد به شلمزار ۳۲ کیلومتر است که ۶ کیلومتر از آن در سال‌های گذشته به صورت چهارخطه اجرا شده است و ۲۶ کیلومتر از آن باقی مانده که بخش زیادی از آن انجام شده و پیش بینی می‌شود با رفع معارضات این محور تا پایان سال زیر بار ترافیک برود.

وی ادامه داد: کمبود اعتبارات و وجود معارضات سبب شده بود تا اجرای این طرح مهم راهسازی استان طولانی شود، اما با جذب تسهیلات ماده ۵۶ و اعتبار سفر رییس‌جمهور می‌توان این مشکل را برطرف و اجرای طرح را سرعت بخشید.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری طول قطعه اول محور شهرکرد به شلمزار را ۱۳ کیلومتر اعلام کرد و گفت: عملیات خاکی کل این قطعه اجرا شده است و تا امروز ۷.۵ (هفت و نیم) کیلومتر از محور آسفالت شده است و به زودی به بهره‌برداری می‌رسد و ۶ کیلومتر دیگر نیز ظرف ۲ ماه آینده به بهره برداری می‌رسد.

مقصودی تصریح کرد: در قطعه دوم این محور که از سه راهی امیرآباد آغاز می‌شود تا روستای خراجی به بهره‌برداری رسیده است، اما در این قطعه چند مشکل در خصوص معارضات وجود دارد که در اراضی زیر سنگ‌شکن که اراضی کشاورزی به شمار می‌رود هنوز با کشاورزان به توافق نرسیده‌ایم که به زودی ماده ۹ در این خصوص اعمال می‌شود و با دستور دادستان شهرستان کیار عملیات اجرایی ادامه پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: قسمتی هم در اراضی شمس‌آباد وجود دارد که پول تملک اراضی به حساب دادگستری واریز شده است و معارضانی هم در قسمت تجاری‌های بهرام‌آباد وجود دارد که در حال توافق با مالکان هستیم.

مدیرکل راه و شهرسازی استان با بیان اینکه از محل ماده ۵۶ نیز ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای این طرح در نظر گرفته شده است، گفت: بانک رفاه و سه بانک دیگر عامل پرداخت این تسهیلات هستند که در مراحل پایانی قرار دارد و از سوی دیگر برای کل طرح شهرکرد به شلمزار به ناغان به بازفت به مسجدسلیمان در سفر رییس‌جمهور و اعضای هیات دولت ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده که ۱۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به محور شهرکرد به شلمزار است که در قالب اسناد خزانه و اعتبار نقدی در حال آزاد شدن است که با تخصیص آن می‌توان بخشی از مطالبات پیمانکاران را پرداخت کرد.

مقصودی خاطرنشان کرد: روزانه بیش از ۱۵ هزار وسلیه نقلیه در این محور تردد می‌کند و با چهارخطه شدن محور از بروز تصافات جلوگیری می‌شود.


بیشتر بخوانید


وی خاطرنشان کرد: پیمانکاران این طرح ۷۰ میلیارد تومان مطالبه دارند و علاوه بر آن ۱۵ میلیارد تومان نیز هزینه ارزیابی زمین‌های کشاورزی است که باید به کشاورزان پرداخت شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار