آیت الله عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در دیدار با جمعی از اعضای نهمین دوره ضیافت اندیشه هیئت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند با تأکید بر اینکه حرکت جدیدی به برکت انقلاب اسلامی در جهان آغاز شده است گفت: حضور مردم با ادیان مختلف در اربعین حسینی نشان میدهد که به دنبال عدالت هستند.
او افزود: سمبل عدالت امام علی (ع) است و امام حسین (ع) برای زنده نگه داشتن عدالت به شهادت رسید.
آیت الله عبادی با بیان اینکه امروز شرق و غرب به بن بست رسیدهاند، اظهار کرد: پیاده کردن عدالت در انتظار امام زمان (عج) است و امروز بُن بست مادیپرستی شکسته شده است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: یکی از احساسات خاصی که انسان درک میکند زیبایی است، حرکت انسان سیر و سلوک داشته و به سوی زیبایی مطلق حرکت میکند و از نقص به کمال میرسد.
او تصریح کرد: درک زیبایی از اولین احساساتی است که در انسان زنده شده و تمام اخلاقیات انسان بر اساس تناسب ثابت شده است.
آیت الله عبادی با اشاره به اینکه فلسفه وجود پیامبران و انتظار امام زمان (عج) این است که انسانها را به عدل برسانند، گفت: آن قدر که درگیر موضوعات اقتصادی هستیم فکر میکنیم عدالت پیاده شده، اما این یک گوشه از عدالت جهانی است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه اقتصاد برخاسته از فرهنگ است، افزود: امروز اقتصاد در اولویت مقطعی قرار دارد و اولویت اصلی و مسئله مهم بحث فرهنگ است.
او گفت: ذهن ما تنها به سمت مسائل اقتصادی نباید برود، جایگاه انسان بر اساس عدل باید قرار گیرد و اگر این اتفاق رخ دهد همه امور متناسب شده و این افراط و تفریطها از بین میرود.
آیت الله عبادی با تأکید بر اینکه باید سبک زندگی ما همه امور را زیبا کند بیان کرد: اگر انسان همه زیباییهای اخلاقی را کسب کند و در خودش بماند بسیار نازیبا است چرا که برای آن خلق نشده است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: حقیقت زیبایی و تمدن و کمال بشری وقتی محقق میشود که نور خدایی بر انسان بتابد؛ جلوه خدا مخلوق را زیبا میکند و انسان خلق شده که به خدا وصل شود.
او با بیان اینکه برخی انسانها خود را فراموش کردهاند، ادامه داد: انسان، چون خودش را فراموش کرده خدا را نیز به فراموشی سپرده است و نتیجهاش این شده که اسیر وحشیگریها شده و از تعالیم انبیا یعنی اخلاق دور افتاده است.
آیت الله عبادی در خصوص دانش خودشناسی و خداشناسی گفت: این دانشها را باید در هر رشتهای در آمیخت، علم را در بهترین جایگاه به کار گرفت و به انتظار روزی بود که انسان در جایگاه عدالت بنشیند.