اصغر باقرزاده گفت: اگر اسم این اردوها، راهیان نور گذاشته شده است، باید ببینیم کدام نور را میطلبیم و به دنبال کدام نور هستیم. کسانی که به عظمت شهادت پی بردند مدعی هستند بالاترین مقام نورانی شهادت است. شهدا به این مقام رسیدند و کشش از طرف آنان هر ساله نوجوانان و جوانان و مردم ما را به سمت مزار و محل شهادت خود میکشند و به راهیان نور متصل می کنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: به نظر من کشش و جاذبه اردوهای راهیان نور از طرف شهداست که رونق میگیرد.
وی ادامه داد: قبل از کرونا ۸۰۰ هزار دانشآموز به یادمانهای شهدا آمدند که این امر قطعا با عنایت و جاذبه شهدا صورت گرفته است.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در ایام کرونا راهیان نور تعطیل نشد و حرکت خوبی در فضای مجازی انجام شد، آنچه در سال تحصیلی آتی پیش بینی شده این است که برای اردوهای راهیان نور دانشآموزی، راویان ویژهای تربیت شوند تا به صورت تخصصی برای دانشآموزان مفاهیم شهدا و شهادت را بازگو کنند.
وی با پیش بینی حضور۵۰۰ هزار دانش آموز در اردوهای راهیان نور سال بعد و بازدید از یادمانهای شهدا گفت: لازم است، انس مربیان و دانشآموزان در این اردوها و در طول سال تحصیلی با فرهنگ دفاع مقدس شکل بگیرد.
باقرزاده تاکید کرد: سفرها و اردوهای تربیتی راهیان نور پیشرفت معنوی و روحی را برای دانشآموزان به ارمغان میآورد.
معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: دانش آموزان باید از دستاوردها و زیرساختهای کشور که توسط بزرگ مردان ایران اسلامی به بار نشسته است آگاه شود و ما در صدد فراهم کردن اردوهای تربیتی بدین شکل هستیم.
باقرزاده ادامه داد: راهیان نور دریایی برای دانشآموزان راهاندازی میشود تا ضمن یادآوری رشادتهای دریادلان بسیج و سپاه و ارتش در زمان دفاع مقدس با بخشی از این دستاوردها که بسیار مهم و استراتژیک است از نزدیک آشنا شوند.