با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید یکی از دغدغههای والدین به ویژه در شهرها رفت و آمد فرزندانشان از خانه به مدرسه است.
موسوی نژاد مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در کارگروه ماده ۱۸، موضوعاتی همچون نرخ سرویس مدارس، نوع وسیله و ویژگیهایی که راننده باید داشته باشد مطرح و نتایج جلسه به اطلاع اولیا رسیده است.
او افزود: این کارگروه در سطح استان تشکیل و به شهرستانها نیز ابلاغ شده است.
این موضوع برای والدین بسیار مهم است که فرزندانشان با چه شرایطی به مدرسه رفت و آمد دارند.
یکی از والدین بیرجندی گفت: تاکید ما این است که نظارت بر کار سرویسها ادامه داشته باشد، راننده سرویسهای مدارس تعویض نشوند و همچنین والدین در جربان تغییرات باشند.
او افزود: با توجه به اینکه بیشتر خانوادههای بیرجندی بیش از دو فرزند دارند هزینههای سرویس مدارس نیز باید متناسب با سطح درآمد خانوادهها باشد.
در مدارس جلسات توجیهی برای اولیا برگزار میشود.
بیشتر بخوانید
یکی از والدین بیرجندی گفت: در جلسهای که تشکیل داده شد شرایط سرویس مدرسه توضیح داده شد و تأکید شد از شرکتهای مورد اعتماد و رانندگان مجرب استفاده میشود.
انتظارات دانش آموزان از رانندهها
دانش آموزان هم انتظاراتی از رانندهها دارند؛ راننده با احتیاط رانندگی کند و با توجه به اینکه محیط سرویسها بسته است و در پبک کرونا قرار داریم بهتر است سرویسها خلوت باشد.
امسال در سرویسهای عمومی به ویژه مقطع ابتدایی یک نفر به عنوان مراقب با هدف حفاظت از سرویس و نظارت بر دانش آموزان حضور دارد.
خانوادهها سعی کنند از مدارس موجود در محدوده محل سکونت برای ثبت نام فرزندانشان استفاده کنند تا با کوتاه شدن مسیر رفت و آمد خطرات کمتری فزندانشان را تهدید کند.
نرخ سرویس مدارس در کارگروه ماده ۱۸ مطرح و به وسیله شورای شهر هر شهرستان مشخص و به اطلاع والدین میرسد.
پیش بینی میشود امسال بیش از ۲۵ درصد از مدارس استان دارای سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزی باشند.