مهدی اسلام پناه رئیس سازمان ملی استاندارد ایران روز چهارشنبه در دیدار با فرمانده سپاه فجر استان فارس در شیراز اظهار کرد: تا کیفیت کالای داخلی شکل نگیرد نمیتوان مردم را ملزم به خرید کالای داخلی کرد.
او بیان کرد: رهبر معظم انقلاب طی ۲ سال اخیر به طور مکرر بر کیفی سازی تولید تاکید کردهاند و سازمان ملی استاندارد هم به جد در حال پیگیری این موضوع است.
اسلام پناه ادامه داد: نظارت این سازمان در حوزه کالا و خدمات، اطمینان سازی و اعتبار آفرینی در امر واردات، تولید و صادرات است و توسعه اقتصادی بدون نظام استاندارد سازی، امکان پذیر نیست.
اسلام پناه با اشاره به تاکید رئیس جمهور بر پیاده سازی نظام استاندارد سازی و رشد بهرهوری تصریح کرد: بنای دولت مردمی سیزدهم در دوره تحولی، گشایشهای اقتصادی است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، خواستار میدان داری نهاد مردمی بسیج در استقرار نظام استاندارد در فارس شد و ادامه داد: پایلوت این امر مهم از فارس آغاز و به تدریج به دیگر نقاط کشور تسری داده خواهد شود.
اسلام پناه افزود: سازمان ملی استاندارد نیاز جدی به حمایت دستگاههای اجرایی، گروههای جهادی و سپاه و بسیج دارد.
روند انتخاب مدیران سازمان ملی استاندارد
او با اشاره به روند انتخاب مدیران سازمان ملی استاندارد گفت: کوشیده ایم تا افرادی از بسیج اساتید انتخاب کنیم چرا که برای ما اهمیت دارد که مدیران ما گام دومی و پای کار باشند.
اسلام پناه با بیان اینکه باید نماد جدیدی از جریان انقلاب نمایش داده شود افزود: نهادهایی مانند سپاه و بسیج اعتبار آفرین هستند و از آنها میخواهیم که در دوران تحولی به کمک ما بیایند و میدان دار عرصه کیفیت و ایمنی همه مردم باشند.
او، در خصوص پژوهشگاه استاندارد با ۴ پژوهشکده فعال ویژه سازمان ملی استاندارد ایران هم گفت: رویکرد اساسی ما استانداردسازی مردمی در دولت مردمی است.
فرمانده سپاه فجر استان فارس هم گفت: مجموعه بسیج و سپاه در این استان آماده همراهی با مجموعه استاندارد در جهت تحقق اهداف و پیشبرد ماموریتهای سازمانی هستند.
سردار یدالله بوعلی، ضمن قدردانی از حاکمیت نگاه ارزشی در سازمان ملی استاندارد ایران افزود: در بحث تشویق و ترغیب مردم به استفاده از کالاهای تولید داخل، ابتدا باید اعتماد به کالای داخلی در بین مردم ایجاد شود و سپس نسبت به معرفی آن اقدام کرد.
او، تنوع فعالیت سپاه در زمینههای مختلف را مبتنی بر ظرفیت مردمی آن دانست و گفت: ٩٠ درصد اقدامات بسیج خارج از برنامه است از جمله در بحث کرونا که مربوط به حوزه سلامت بود، اما با فراگیر شدن آن، بسیج هم وارد عمل شد و افزون بر ٢٠ خدمت نیز در این باره تعریف شد.