میرهاشم موسوی رئیس سازمان تأمین اجتماعی کشور گفت: در طرح دارویار هیچ گونه پرداختی از جیب مردم نباید افزایش یابد و برای اینکه تورمی در حوزه دارو به مردم تحمیل نشود، یارانه ویژه دارو به سازمانهای بیمهگر اختصاص یافته است و به تمام داروخانههای سطح کشور اعلام شده و این طرح به درستی انجام میشود.
او افزود: امروز در پوشش اقلام دارویی و درمانی گسترش خوبی ایجاد شده و حدود ۴۷ قلم دارو در بخش بیمههای درمانی قرار گرفته است.
رئیس سازمان تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: بیمار ما نباید به جز رنج بیماری دردی داشته باشد و استرس هزینههای درمان را نباید داشته باشد ما باید توسعه کمیت و کیفیت را جزو افقهای راهبردی خود قرار دهیم.
اولویت موضوع جمعیت و فرزندآوری با پویش درمان ناباروری در شبکه درمانی
او موضوع جمعیت فرزندآوری در جامعه را از دیگر اولویتهای دولت دانست و افزود: همه دستگاهها باید در جهت افزایش ارتقاء کیفیت و کمیت این حوزه بکوشند و همچنین پویش درمان ناباروری را در شبکههای درمان شاهد هستیم که باید در این خصوص نیز کشور را قوی کنیم.
موسوی تصریح کرد: تأمین اجتماعی با بیش از ۴۵ میلیون نفر با حدود ۴۳ درصد جامعه مرتبط است و ۵۰ هزار طرف قرارداد دارد که حوزه خدماترسانی سلامت را با اثربخشی این نوع خدمات و ایجاد رضایت در مردم شاهد است.
از پیامبر پرسیدند آیا انسان با ایمان ممکن است گاهى ترسو باشد.
فرمود: آرى.
باز پرسیدند: آیا ممکن است احیاناً بخیل باشد.
فرمود: آرى.
پرسیدند: آیا ممکن است دروغگو باشد؟.
فرمود: نه
امام عسگری (ع) فرمودند:
تمام ناپاکیها و گناهان در خانه ای جمع شده و کلید آن دروغگویی است.
ی پزشکی طرف قرارداد تامین اجتماعی و همچنین ی درمانگاه خصوصی دو نوع برخورد با بیماران را دارد!!!!!
در درمانگاه تامین اجتماعی حتی اگر مریضی مشرف الموت باشد و چند قلم داروی بیشتر جان او را نجات دهند این دکتر فقط و فقط یک برگ قرض را تجویز می نماید!!!!!!!
و همین پزشک در درمانگاه خصوصی حتی اگر سرمای خوردگی کوچکی مبتلا شده باشی انواع آمپول، قرص و شربت را تجویز می نماید
یعتی منافع درمانگاه تعیین کننده داروهای تجویزیست نه بیماری مریض و دانش پزشک
یجا منافع درمانگاه در عدم تجویز است پزشک نسخش خالیه
و یجا منافع درمانگاه در تجویز زیاد داروست پزشک...
کارتون فقط ژست کت شلوار خبر ناگوار برای مردم