قهوه خرما نوشیدنی‌ تهیه شده از هسته‌های به ظاهر دور ریختنی خرما است که جمعی از بانوان بافقی به صورت سنتی آن‌را تولید می‌کنند.

خلیلی کارشناس صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی بافق گفت: در بافق حدود ۲۰ نفر از بانوان به این فعالیت مشغول هستند که به صورت خانگی و سنتی به تولید قهوه خرما می‌پردازند.

به گفته او در صورت حل مسئله صدور مجوز به عنوان اشتغال خانگی در این زمینه، این فعالیت، درآمد زایی خوبی برای بانوان شهرستان به همراه دارد.

حسن درندی معاون جهاد کشاورزی بافق گفت: با توجه به اینکه حدود ۲ هزار هکتار از اراضی بافق، به کشت خرما اختصاص دارد، تولید قهوه از هسته خرما می‌تواند باعث اشتغالزایی در این شهرستان شود.

او گفت: درصورتی که متقاضیان در این زمینه، مجوز‌های مربوط به بهداشت آن را کسب کنند، از این فعالیت در قالب محصولات به دست آمده از فرآوری خرما حمایت می‌شود.

فاطمه جمالی کارشناس تغذیه از خواص این قهوه گفت: هسته‌های خرما باعث بهبود سیستم ایمنی، تنظیم قندخون و پیشگیری از دیابت و پاکسازی دستگاه گوارش می‌شود.

به گفته او کلسیم موجود در آن برای عضلات واستخوان‌ها مفید است و برای التیام زخم و سنگ کلیه نیز کاربرد دارد.

جمالی گفت: باتوجه به نداشتن کافئین جایگزین خوبی برای قهوه است و مناسب برای افرادی است که ممنوعیت مصرف کافئین دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.