علی ممبینی گفت: در دو سال تحصیلی گذشته بخشی از آموزش مدارس حضوری و بخشی غیرحضوری بود و بعد از دو سال قرار است که سال تحصیلی جدید کاملا حضوری باشد. البته از همان ابتدای شیوع کرونا نیز آموزش استثنایی با عادی تفاوت داشت و بچههای استثنایی در مدرسه حضور داشتند، زیرا آمار بچههای استثنایی نسبت به عادی بسیار کمتر است و والدین نیز به دلیل شرایط دانشآموز، از نظر آموزشی نمیتوانند کمک زیادی کنند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان می گوید: حتی یک روز تعطیلی، از نظر آموزشی فاصله ایجاد میکند و این مساله در دو سال گذشته مشکلاتی ایجاد کرده است. به این دلیل، تمام مدت مهرماه آینده در اول سال تحصیلی جدید را برای مرور و بازآموزی درسهای سال تحصیلی گذشته دانشآموزان در نظر گرفتهایم و این مورد به معلمان نیز ابلاغ شده است.
به گفته او همه شرایط فراهم است تا از دوم مهرماه دانشآموزان بدون هیچ دغدغهای وارد مدارس شوند و از نظر نیروی انسانی مشکلی نداریم و امسال ۷۰ معلم جدید نیز از طریق دانشگاه فرهنگیان و آزمون ماده ۲۸ به نیروهای موجود اضافه شده است.
ممبینی گفت: از نظر فضای آموزشی نیز زیباسازی و تعمیر و تجهیز انجام شده است و تمام مدارس برای پذیرش دانشآموزان آماده هستند. امسال بیش از ۷ میلیارد تومان تجهیزات شامل میز، نیمکت و تجهیزات سرمایشی برای مدارس خریداری شد و بیش از ۱۰ کلاس نیز با کمک بنیاد قلمچی در حال هوشمندسازی است. بیش از ۲۰ کلاس نیز از طریق اعتبارات دولتی هوشمندسازی میشوند.
او می گوید: حدود ۲۵۰ میلیون تومان تجهیزات توانبخشی شامل عصا، سمعک و... خریداری شده است. در حال برنامهریزی هستیم که هیچ کودکی نیز بدون سرویس مدرسه نماند.
در شهرستان کارون نیز برای اولین بار یک مدرسه استثنایی جدید راهاندازی شده که ۲۰۰ دانشآموز در آن به تحصیل خواهند پرداخت.