مجید محمدنژاد گفت: پس از افزایش قیمت مرغ از کیلویی ۲۹ هزار تومان به ۵۸ هزار ۹۰۰ تومان، ۱۰ درصد از مردم اصفهان دیگر توان خرید مرغ را ندارند و ۹۰ درصد هم مانند گذشته مرغ را خریداری نمیکنند، اما روند خرید در حال بازگشت به شرایط سابق است.
او افزود: درحال حاضر تاحدودی کمبود مرغ در بازار وجود دارد، اما به گونهای نیست که مردم در صف بایستند. طبق قانون همچنان مرغ باید در سامانه رهتاب فروخته شود اگر مرغ در این سامانه فروخته شود شاهد هیچگونه تخلفی نخواهیم بود.
نایب رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان با اشاره به اینکه مرغ اصفهان صادر نمیشود و در استان مورد استفاده قرار می گیرد، عنوان کرد: در روزهایی که خرید مرغ به شدت پایین آمده بود کشتارگاهها مرغهای مازاد را فریز کردند و در حال حاضر مرغ یخ زده با قیمت ۴۷ هزار تومان فروخته میشود.
محمدنژاد خاطرنشان کرد: مرغ با قیمت ۵۶ هزار و ۴۰۰ تومان از کشتارگاه خریداری و با قیمت ۵۸ هزار و ۹۰۰ تومان به دست مصرف کننده میرسد.
قیمت ماهی واحد و ثابت نیست بلکه متغیر است و در هر صورت طرفداران خود را دارد و بیشترین ماهی که در اصفهان فروخته میشود ماهی قزل آلا و ماهی جنوب است.