چند روزی تا آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی دانشگاهها بعد از دو سال تعطیلی به علت کرونا، باقی نمانده و دغدغه خوابگاه برای دانشجویان دانشگاههای دولتی و آزاد، حتی والدین آنها را نگران کرده است.
رودسرابی یکی از دانشجویان سال دوم آموزشکده فنی و حرفهای دختران بیرجند است، او که غیربومی و اهل گرگان است، میگوید: دانشجوی نیمسال سوم هستم که پارسال به دلیل کرونا در کلاسهای مجازی حاضر میشدم، اما امسال با حضوری شدن دانشگاه ها، خوابگاه در اختیارمان نمیگذارند.
دانشجوی دیگری هم در گلایه از اجاره بهای بالای خوابگاههای استیجاری میگوید: هزینه خوابگاههای خودگردان برای هر نیمسال ۵ میلیون تومان و سوئیتهای استیجاری هم ماهانه بین ۲ تا ۵ میلیون تومان است که توان پرداخت این اجارههای بالا را نداریم.
ظرفیت پذیرش تنها ۳۰۰ دانشجو در آموزشکده فنی و حرفهای دختران بیرجند
اطمینان رئیس آموزشکده فنی و حرفهای دختران بیرجند به خبرنگار ما میگوید: آموزشکده فنی و حرفه ای، دو خوابگاه دولتی به ظرفیت ۱۶۰ و ۱۴۰ نفر دارد که در مجموع ۳۰۰ دانشجو میپذیرد.
بیشتر بخوانید
او افزود: برای بقیه دانشجویان هم پیگیر گرفتن خوابگاه خودگردان بودیم که دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای دانشجویان خود بیشتر خوابگاهها را یا خریداری کرده یا به اجاره گرفته است.
اطمینان گفت: اجاره بهای خوابگاههای دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند هم برای هر نیمسال سه میلیون تومان است که با احتساب سرپرست و نیروی خدماتی برای دانشجو نزدیک به پنج میلیون تومان هزینه دارد که بیشتر دانشجویان قادر به پرداخت این هزینههای سنگین نیستند.
رئیس آموزشکده فنی و حرفهای دختران بیرجند در خصوص نحوه پذیرش دانشجویان در خوابگاهها نیز میگوید: طبق گفته رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور، اولویت پذیرش در خوابگاه با دانشجویان نیمسال اول و دوم است و چنانچه خوابگاههای دانشگاه ظرفیت خالی داشته باشند در اختیار دانشجویان نیمسال سوم و چهارم قرار می گیرد در غیر این صورت آنها به ناچار باید از خوابگاههای آزاد سطح شهر و یا خانههای استیجاری استفاده کنند.
دانشجویانی هستن که به امید دولتی بودن دانشکده از استان خودشون میذارن میان اونجا بعد خوابگاه بهشون تعلق نگیره چطور میتونن از پس اجازه های سنگین تو یه شهر غریب بربیان لطفا یه کاری کنید
کاملا درست هست
کاملا درست هست