مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: رزمایش قرارگاه محرومیت زدایی دامپزشکی در روستا‌های محروم استان از دیروز آغاز و به مدت یک هفته ادامه دارد.

نشست هماهنگی و برنامه ریزی اقدامات اجرایی قرارگاه محرومیت زدایی و اردو‌های جهادی دامپزشکی در محل دفتر مدیر کل دامپزشکی استان کرمان با حضور مدیر کل دامپزشکی استان کرمان، معاونت توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان کرمان، سرهنگ عسکرپور مسئول بسیج جامعه مهندسین کشاورزی استان، آقای عظیمی مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی، مسئول حراست و مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.

 حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در ابتدای این نشست، ضمن تشکر از اقدامات بسیج جامعه مهندسین کشاورزی استان و نیز بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی در راستای پیش برد طرح‌های مشترک اجرا شده‌ی بسیج و اداره کل دامپزشکی استان، گفت: با توجه به تاکید معاونت محترم وزیر و رییس سازمان دامپزشکی کشور بر ضرورت ساماندهی قرارگاه محرومیت زدایی جهاد اداره کل دامپزشکی استان کرمان و برقراری اردو‌های جهادی در مناطق کم برخوردار و محروم استان، این اداره کل با همکاری بسیج جامعه مهندسین کشاورزی استان و نیز بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی به ارائه خدمات جامع دامپزشکی در مناطق محروم می‌پردازد.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: کنترل بیماری‌های دام و طیور از جمله وظایف دامپزشکی است که در این راستا می‌توان بمنظور اجرای سیاست‌های سازمان دامپزشکی از استعداد و ظرفیت‌های گروه‌های جهادی در مناطق روستایی جهت خدمت رسانی و محرومیت زدایی استفاده بهینه کرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه با مدیریت جهادی و انقلابی می‌توان مشکلات را حل نمود، ادامه داد: این قرارگاه با سه مأموریت اصلی، ارائه خدمات در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، پیشگیری از بیماری‌ها دام و طیور، مدیریت بیماری‌ها و آموزش و ترویج مسائل مرتبط با دامداری‌ها و مرغداری‌ها در قالب اهداف اصلی و تخصصی سازمان دامپزشکی کشور فعالیت می‌نماید.

وی از اجرای این طرح در مناطق محروم استان بصورت رایگان خبر داد و اعلام کرد: ازجمله این مناطق محروم جهت ارائه خدمات، مناطقی مانند مناطق محروم شهرستان رابر، منطقه نگین کویر در شهرستان فهرج و منطقه گنبکی در شهرستان ریگان می‌باشد.

این مقام مسئول از جمله این خدمات، ارائه خدمات جامع دامپزشکی شامل خدمات بهداشتی مایه کوبی، سمپاشی، درمان‌های ضد انگلی و درمان دام‌ها را نام برد.

 حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: امیدواریم با اجرای این رزمایش بهترین عملکرد را برای انجام یک کار اساسی در پیشگیری و کنترل بیماری‌های دام و طیور در مناطق محروم انجام دهیم.

در این نشست مقرر گردید تجهیزات لازم برای راه اندازی اکیپ‌های مذکور شامل لوازم مورد نیاز برای اکیپ‌های عملیاتی مانند سم پاش، سرنگ، سم، دارو و ... توسط اداره کل دامپزشکی استان کرمان، سازمان دهی تعداد نیرو‌های آماده خدمت برای فعالیت‌های اردو‌های جهادی توسط بسیج دانشجویان و اساتید دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان و نیز کمک‌های لجستیکی توسط بسیج مهندسین کشاورزی فراهم گردد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.