بهروز حضرتیپور با عذرخواهی از تمامی علاقمندان ورزش کشتی به دلیل عدم کسب نتیجه دلخواه در پاسخ به این سوال که آیا از نظر کلی مسابقات جهانی صربستان کیفیت بهتری نسبت به مسابقات جهانی سال گذشته داشت یا خیر، گفت: خدا را شاهد میگیرم که تمام تلاشمان بر این بود که بهترین عملکرد را داشته باشیم و سعی کردیم هر آنچه به ذهنمان میرسد را انجام دهیم.
وی تصریح کرد: نکتهای که از نظر من دارای اهمیت بیشتری بود این است که به دلیل تعدد نفرات خوب حاضر در مسابقات جهانی کشتی در رشته فرنگی، تعدادی از کشورها مانند ایران، گرجستان، آذربایجان، ترکیه، روسیه و حتی مجارستان که صاحب تیم هستند و رقابت تیمی دارند مقابل برخی از کشتی گیران کشورهایی که رقابت تیمی ندارند با مشکل روبرو میشوند و این نشان میدهد سطح کشتیفرنگی در جهان چقدر بالا است.
حضرتی پور ادامه داد: کشورهایی مانند فرانسه، نروژ، سوئد، دانمارک، فنلاند، مولداوی و رومانی شاید رقابت تیمی نداشته باشند، اما کشتیگیران خوبی در برخی وزنها دارند که میتوانند به کشورهای صاحب نام لطمه بزنند.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: در این دوره از رقابت جهانی کشتی نیز شاهد بودیم که قهرمان جهان و نفر سوم المپیک یعنی رفیق حسینوف آذربایجانی در دور دوم، کشتی را با نتیجه ۱۰ بر صفر مقابل فرنگی کار ازبکستانی واگذار کرد که این موضوع گواه سطح نزدیک رقابتها در کشتی فرنگی، تعدد فرنگی کاران خوب در سطح جهان است.
رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان روزهای ۱۹ لغایت ۲۲ شهریورماه در شهر بلگراد صربستان برگزار شد و در پایان تیم ایران توسط محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم، امین میرزازاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مدال نقره و محمدهادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت. در رده بندی تیمی نیز تیمهای ترکیه، آذربایجان و صربستان به ترتیب با ۱۲۵، ۱۱۸ و ۱۱۰ امتیاز اول تا سوم شدند و تیم ایران نیز با ۸۱ امتیاز در جایگاه چهارم ایستاد.