احسان انصاری در نشست وبینار با موضوع ”معرفی پتانسیلهای مناطق ویژه اقتصادی ایمیدرو” به معرفی مزیتها و پتانسیلهای سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی لامرد پرداخت.
او، زیرساختهای لازم برای جذب سرمایهگذار را به عنوان پیشنیاز اساسی سرمایهگذاری در منطقه ذکر کرد و گفت: منطقه ویژه لامرد از زیرساختهای عمومی برای جذب سرمایهگذار برخوردار است، اما برای توسعه و شتاب دهی به جذب سرمایهگذار طرحهای مختلف زیرساختی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد در حال انجام است.
به گفته انصاری، این طرحها در حوزههای مختلف راهسازی، شبکه آب و فاضلاب، سامانههای هدایت آبهای سطحی و کنترل سیلاب، برقرسانی، شبکه توزیع و تغذیه و ایستگاههای تقلیل فشار گاز، ساختمانها و سولههای انبار و گمرک و بسیاری پروژههای دیگر میباشد.
به گفته او، طی دو سال آتی آب از خلیج فارس به شهرستان لامرد خواهد رسید تا بتوانیم یکی از اصلیترین زیرساختهای منطقه را به صورت پایدار داشته باشیم.
انصاری گفت: منطقه اقتصادی لامرد مزیتی برای صنایع پایین دست آلومینیوم و فولاد محسوب میشود، ۱۱۴ هکتار زمین در منطقه اقتصادی لامرد برای استقرار صنایع پایین دست فولاد در نظر گرفته شده است.
او گفت: علاوه بر مشوقهای معمول مناطق ویژه، صدور مجوزهای مرتبط با سرمایهگذاری و گمرک در خود منطقه، بروکراسیهای اداری نیز کاهش یافته است.
انصاری همچنین صنایع منیزیم، سیمان، پتروشیمی، پالایشگاههای میعانات گازی و تولید نیرو را از دیگر صنایع دارای مزیت در منطقه اقتصادی لامرد خواند.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با اشاره به سرمایهگذاریهای بخش خصوصی در توسعه زیرساختهای این منطقه گفت: طرح شیرینسازی آب خلیجفارس و انتقال به منطقه، احداث نیروگاه سیکل ترکیبی، احداث آزادراه لامرد به پارسیان از جمله سرمایهگذاریهایی است که با مشارکت بخش خصوصی اجرا میشود.