هادی بیت الهی استاد تمام دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان متولد ۱۳۵۸ در کرمان، طی سالهای ۷۷ تا ۸۲ لیسانس خود را در رشته شیمی محض از دانشگاه شهید باهنر کرمان و کارشناسی ارشد خود را دانشگاه سراسری مازندران در رشته شیمی تجزیه دریافت کرده است.
او طی سالهای ۸۵ تا ۸۹ دکترای شیمی تجزیه خود را از دانشگاه یزد کسب و از همان سال در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته کرمان (هایتک سابق) عضو هیات علمی دانشگاه شد و در رشته شیمی مشعول به تدریس شد.
بیت الهی چندی پیش در ۱۳ شهریور ماه از سوی فدراسیون سرآمدان علمی ایران به عنوان سرآمد علمی در سال ۱۴۰۱ انتخاب و معرفی شد، به همین مناسبت با وی به گفت وگو پرداختیم.
هادی بیت الهی گفت: هم اکنون در جایگاه استاد تمام در رشته شیمی تجزیه در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته کرمان مشغول به فعالیت هستم.
به گفته او، طی سالهای قبل در دانشگاههای پیام نور و آزاد کرمان و همچنین دانشگاه یزد در مقطع کارشناسی تدریس داشته است.
استاد تمام دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان در خصوص مقالات به چاپ رسیده در خارج از کشور، عنوان کرد: در رشته تحصیلی خودم، سال ۸۲ مقطع ارشد ۴ مقاله، در مقطع دکتری ۲۰ مقاله و طی سالهای اخیر ۳۸۰ مقاله نیز در مجلات معتبر بین المللی چاپ کرده ام.
او بیان داشت: اسفند ۱۴۰۰ در جشنواره علمی فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران عنوان رتبه پژوهشگر برتر حوزه علوم پایه را به خود اختصاص دادم.
بیت الهی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۰ از سوی انجمن الکتروشیمی ایران به عنوان الکتروشیمیست برتر کشور انتخاب شدم.
عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان در خصوص پنجمین نشست سرآمدان علمی ایران که در شهریور ماه برگزار شد، گفت: این نشست با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییسجمهور، زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری و سعید سرکار دبیر ستاد سرآمدان علمی ایران در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار و بنده به عنوان سرآمد علمی در سال ۱۴۰۱ معرفی شدم.
به گفته او فدراسیون سرآمدان علمی ایران، از سال ۱۳۹۴ با هدف دستیابی کشور به مرجعیت علمی جهانی آغاز به کار کرده است و از جمله مهمترین اقدامات این فدراسیون، شناسایی و انتخاب محققان معتبر، متعهد و پیشرو تحت عنوان سرآمدان علمی و حمایت از آنها میباشد.
این مدرس دانشگاه گفت: دبیرخانه سرآمدان علمی ایران با بررسی مقالات منتشر شده در نشریات برتر در سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ و استفاده از آیین نامه انتخاب سرآمدان علمی تعداد ۱۰۰ سرآمد علمی و ۱۵ سرآمد علمی جوان را شناسایی و معرفی کرد و سرآمد علمی جوان از بین افرادی با رتبه بیشتر از ۱۰۰ و سن کمتر از ۴۵ سال انتخاب شده اند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته کرمان میگوید: این برنامه به منظور افزایش کیفیت علمی کشور، افزایش تعاملات بینالمللی با محققان معتبر جهان، استفاده از زیرساختها و امکانات مراکز معتبر علمی جهان و کمک به توسعه کیفی علم و فناوری کشور تدوین و اجرا میشود.
بیت الهی ادامه داد: همچنین این برنامه در نظر دارد با شناسایی مستمر افراد توانمند علمی و ارائه حمایتهای ویژه از این افراد، کشور را به سمت مرجعیت علمی در جهان سوق دهد.
به گفته او، عنوان دانشجوی برتر الکتروشیمی ایران در سال ۱۳۸۹ (از طرف انجمن الکتروشیمی ایران)، قرار گرفتن در لیست یک درصد دانشمندان پر استناد شیمی دنیا (از طرف پایگاه اطلاعات علمی (ISI) در سال ۲۰۱۴ تاکنون، قرار گرفتن در لیست صد نفر دانشمندان برتر فناوری نانو (از طرف ستاد ویژه فناوری نانو ایران) در سالهای ۱۳۹۵-۱۳۹۱. پژوهشگر برتر استان کرمان در سالهای ۱۳۹۱ و ۱۳۹۷، استاد سرآمد آموزشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در سال ۱۳۹۸، انتشار ۳۷۰ مقاله بینالمللی (اسکوپوس) و تألیف ۳ کتاب، مشارکت در انجام بیش از ۳۵ طرح پژوهشی کاربردی و پژوهشگر برتر علوم پایه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۰ از دیگر عناوین و سوابق وی به شمار میرود.
حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان نیز ضمن تایید این افتخارات و عرض تبریک به جامعه علمی، این موفقیت را باعث افتخار دانشگاه اعلام کرد.
گفت و گو از معظمه رنجبر