سردار علی خلیل آبادی در حاشیه بازدید از زائر سرای امام رضا (ع) زاهدان اظهارداشت: در دوران کرونا توفیق خدمت رسانی به زائران از همه سلب شده بود که امسال به لطف خداوند متعال زمینه خدمت رسانی به زائران برای همه مردم فراهم شده است.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان به عنوان صحنه و سرای حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و محل عبور زائران پاکستانی و افغانستانی است که جهت تشرف به عتبات عالیات، مشهد مقدس و قم از این استان عبور کرده و در نهایت خود را برای شرکت در مراسم پیاده روی اربعین به مرزهای غربی کشور میرسانند.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه منطقهای قدس نزسا با اشاره به مهمان نوازی مردم سیستان و بلوچستان در خدمت رسانی به زائران تصریح کرد: این استان به عنوان پایتخت معنوی وحدت، مردم شیعه و سنی از زن و مرد، پیر و جوان و حتی کودکان در کنار هم با عشق و مهربانی و عطوفت مشغول خدمت هستند و اینجا خستگی معنایی ندارد و امیدواریم بتوانیم مهمانوازی بسیار خوبی انجام دهیم تا زائران ضمن رفع خستگی، با کمال رضایت به زیارت اعزام شوند.
وی با اشاره به اهمیت ایجاد زمینه تربیت افراد عنوان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران به عنوان ام القری جهان اسلام و الگو و نمونه مسلمانان دنیا، مشغول تربیت جوانانی است که بتوانند در تمامی صحنهها و محورهای مقاومت نقش آفرینی کنند و ضمن حفظ وحدت و اتحاد، در برابر استکبار بایستند و قدرت و توان خویش را به منصه ظهور برسانند.
سخنگوی ستاد اربعین سیستان و بلوچستان نیز گفت: از ابتدای مردادماه تاکنون ۲۴ هزار و۳۷۷ زائر پاکستانی از طریق ۲ مرز میرجاوه و ریمدان وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شدهاند.
جواد قنبری افزود: از این تعداد ۱۲ هزار و ۸۷۶ زائر از طریق پایانه مرزی ریمدان دشتیاری و ۱۱ هزار و ۴۶۱ زائر از طریق پایانه مرزی میرجاوه وارد استان شدهاند که عمدتاً توسط اتوبوس عازم مشهد و قم شده و در ادامه عازم کربلا خواهند بود.
وی بیان کرد: از ماهها قبل برنامهریزیها برای ورود زائران اربعین از ۲ مرز ریمدان و میرجاوه انجام شده بود و زیرساختهای لازم در این دو مرز بویژه مرز ریمدان احداث شده است.
سخنگوی ستاد اربعین سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به هماهنگی انجام شده خوشبختانه شرایط حرکت زوار پاکستانی اربعین به سمت مرزهای غربی فراهم شده است.
وی خاطرنشان کرد: میزان ورودی زائران پاکستانی از طریق پایانه مرزی میرجاوه نسبت به مدت مشابه آخرین مرحله ورود پیش از شیوع بیماری کرونا حدود ۹۰ درصد کاهش داشته که علت اصلی آن وقوع سیل در کشور پاکستان است و همچنین بازگشایی مرز ریمدان بوده است.