مدیر سازمان جهاد کشاورزی البرز می گوید بر اساس خوداظهاری زنبورداران، برداشت عسل در استان مانند سال قبل حدود ۵۵۰تن خواهد بود.

روشن نژاد، مدیر سازمان جهاد کشاورزی البرز گفت: حدود هزار زنبودار مالک بیش از ۷۶ هزار کندو در سراسر استان البرز هستند و با توجه به فصل برداشت عسل توسط زنبورداران تا پایان شهریورماه و بر اساس اظهارات این زنبورداران، پیش بینی می‌شود، حدود ۵۵۰تن عسل از کلونی‌های سراسر استان برداشت شود.

مدیر سازمان جهادکشاورزی البرز افزود: شهرستان‌های کرج ۱۲۷، ساوجبلاغ ۲۵۳، فردیس۲۷، اشتهارد۱۶، نظرآباد ۷۳ و طالقان ۲۶۰ زنبورستان دارند.

روشن نژادمی گوید: عسل‌هایی که در البرز تولید می‌شود با طعم‌های آویشن، گون، خارشتر و یونجه است.

مدیر سازمان جهاد کشاورزی البرز افزود: عسل‌ها براساس پوشش گیاهی هرمنطقه، بو و طعم خاصی دارند و رنگ عسل، بو وعطر آن را نوع پوشش گیاهی غالب در آن منطقه مشخص می‌کند.

او با اشاره به طبع غذایی متفاوت عسل‌ها گفت: عسل آویشن گرم است وکسانی که طبع سرد دارند برای کنترل طبع بدن خود می‌توانند از این نوع عسل استفاده کنند.

او با اشاره به تولید عسل از گل زعفران در استان البرز افزود: باتوجه به موقعیت آب و هوایی البرز، گیاه زعفران در آبان ماه گل می‌دهد و کشت این گیاه در تمام نقاط استان کشت نمی‌شود، اگرچه شهد آن توسط زنبور در مناطق مستعد این گیاه برداشت می‌شود.

گفتنی است این روز‌ها عسل به عنوان یک ماده مقوی در سبد غذایی خانواده ایرانی شناخته شده و ارزش آن بیش از گذشته مشخص است و از سویی دیگر در دنیای امروز نگاه ویژه‌ای به حرفه زنبورداری شده که لازمه تولید عسل است به گونه‌ای که در کشورمان ایران، زنبورداری به عنوان یک رشته مهم در جهاد کشاورزی به رسمیت شناخته شده است.

استان البرز نیز به دلیل موقعیت جغرافیایی و محیط طبیعی که دارد به ویژه در دامنه‌های جنوبی البرز از شرایط خوبی برای پرورش زنبور و تولید عسل برخوردار است.

برچسب ها: عسل طبیعی ، زنبور عسل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار