مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان گفت: این مدیریت با تمام توان با به‌کارگیری بیش از ۸۰ درصد توان اجرایی بازارچه ها خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی را در سرلوحه کار خود قرار داده است.

مبین علی میر گفت: بخشی از اقدامات صورت گرفته مدیریت بازارچه های مرزی استان در همکاری با ستاد اربعین در مرز ریمدان جهت استقبال هرچه باشکوه تر از زوار پاکستانی اربعین حسینی علیه السلام اختصاص یافته است.

وی گفت: تخصیص یک هزار و ۲۰۰ متر سوله جهت اسکان زائرین و نصب ۹ دستگاه اسپیلت و تجهیزات مورد نیاز از قبیل موکت، کابل کشی برق و نصب ترانس در اختیار قرار گرفته است.

سخنگوی ستاد اربعین سیستان و بلوچستان نیز گفت: از ابتدای مردادماه تاکنون ۲۵ هزار و ۵۳۲ زائر پاکستانی از طریق ۲ مرز میرجاوه و ریمدان وارد این استان و سپس عازم عتبات عالیات و کربلای معلی شدند.

جواد قنبری اظهار کرد: از این تعداد ۱۳ هزار و ۴۲۱ زائر از طریق پایانه مرزی ریمدان شهرستان دشتیاری و ۱۲ هزار و ۱۱۱ زائر از طریق پایانه مرزی شهرستان میرجاوه وارد استان شده‌اند که عمدتاً توسط اتوبوس عازم مشهد و قم شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه تقاضای اهالی سیستان و بلوچستان برای شرکت در پیاده روی اربعین افزایش داشته، ادامه داد: ۲۱ هزار و ۸۰۰ نفر از هم استانی‌ها در سامانه سماح نامنویسی کردند.

سخنگوی ستاد اربعین سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه هم‌اینک به همت دستگاه‌های مختلف و گروه‌های مردمی همه امکانات لازم برای رفاه حال زائران پاکستانی در استان فراهم شده، افزود: از ماه‌ها قبل برنامه ریزی‌ها برای ورود زائران اربعین از ۲ مرز ریمدان و میرجاوه انجام گرفته بود و زیرساخت‌های لازم بویژه مرز ریمدان احداث شده است.

وی با اشاره به اینکه امسال مرز ریمدان در جنوب استان برای نخستین بار برای ورود زائران تعیین شده، خاطرنشان کرد: میزان ورودی زائران پاکستانی از طریق پایانه مرزی میرجاوه نسبت به مدت مشابه آخرین مرحله ورود پیش از شیوع بیماری کرونا حدود 90 درصد کاهش داشته که علت اصلی آن وقوع سیل در این کشور است و در این حوزه نیز ما با عزیزانمان در کشور همسایه ابراز همدردی می‌کنیم.

قنبری تصریح کرد: مرز ریمدان قبل از آغاز روند ورود زوار پاکستانی هیچ گونه زیرساختی نداشت، اما با تلاش دستگاه‌های اجرایی هم‌اینک این مرز هیچ مشکل و نقصی برای ورود زوار ندارد.

وی عنوان کرد: برای رفاه حال زوار گیت های ورودی مرز ریمدان از ۲ گیت به ۱۶ گیت افزایش یافته، ۵۳ کیلومتر لکه گیری آسفالت انجام شده و برای تامین آب علاوه بر وجود مخازن آب به صورت سقایی و تامین آب معدنی ۲ خط لوله انتقال آب به طول ۳۰ کیلومتر به مرز ریمدان ایجاد شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.