حمید رضا فلاح گفت: با اشاره به اینکه تامین منابع مالی برای ایجاد شبکه برق بسیار حائز اهمیت است، مطرح کرد: در واقع یکی از مصوبات سفر رییس جمهور به استان مشارکت دولت در تامین منابع مالی سه پست برق استان برای شهرکهای صنعتی بود.
وی افزود: در حال حاضر صد درصد نیاز برق واحدهای صنعتی استان تامین شده است و برای پیش بینی آینده ۶۰ درصد اراضی کل در اختیار شرکت شهرکهای صنعتی استان، زیر پوشش شبکه برق است که باید ۴۰ درصد دیگر ظرفیت شبکههای برق را برای شهرکهای صنعتی ایجاد کرد.
فلاح خاطرنشان کرد: قرار شد ۳۰ درصد از منابع شرکت شهرکها، ۴۰ درصد برق منطقهای و ۳۰ درصد از منابع اعتبارات عمرانی و تملک دارایی سازمان برنامه و بودجه در اختیار این امر قرار گیرد که مجموعا برای سه پست شهرکرد دو، بروجن و سفیددشت دو حدود ۱۰۵ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است و در حال عملیانی شدن هستند.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: یکی از معضلات صنعت چهارمحال و بختیاری در زمینه برق عدم رعایت ماده ۸۱ الحاق مقررات دولت و ماده ۵۴ احکام برنامه ششم توسعه است که این موارد تصریح میکنند امکانات زیربنایی از جمله تامین برق، آب، گاز، راه و مخابرات شهرکها، نواحی صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی تا ورودی شهرکها به عهده دستگاههای خدماترسان است.
وی افزود: متاسفانه این قوانین سبب ایجاد معضلات خصوصا در شهرکهای صنعتی جدید شده است و امکان تامین زیرساختها تا ورودی شهرکهای صنعتی برای دستگاههای خدمات رسان وجود ندارد، باتوجه به این موضوع در سالهای اخیر با مدلی تحت عنوان مشارکت با شرکت برق این مسئله را حل کردیم.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری گفت: پست شماره یک ۶۳/۲۰ کیلوولت با ظرفیت ۸۰ مگاوات در فاز اول در شهرک صنعتی سفیددشت و پست شماره ۲ نیز با همین ظرفیت در دست اقدام است. در شهرک صنعتی شماره دو شهرکرد قراردادی با ظرفیت ۴۰ مگاوات با مشارکت شرکت برق بسته شده است و شهرک صنعتی بروجن با همین ظرفیت نیز در دست اقدام است.
فلاح با اشاره به اینکه احداث پستهای برق هزینهبر است، افزود: در مجموع ظرفیت بسیار خوبی برای شهرکهای صنعتی ایجاد شده است و در حال حاضر چیزی حدود ۶۰۰ مگاوات برق برای شهرکهای صنعتی استان تامین شده است و میتوان گفت استان چهارمحال و بختیاری ظرفیت بالایی در کشور در این زمینه دارد.
وی با اشاره به توسعه ظرفیتهای برقی در تمامی شهرکهای صنعتی، بیان داشت: متاسفانه در فصول تابستان، صنعت اولین جایی است که اعمال خاموشی میشود و هزینههای زیادی برای واحدهای تولیدی خصوصا صنایع نساجی و فولادی دربر دارد و به آنها خسارت وارد میکند.
بیشتر بخوانید
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: امسال با برنامهریزی و مدیریتی که با شرکت توزیع برق استان صورت گرفت، از خاموشیهای ناگهانی پرهیز شد و با برنامه زمان بندی در یک روز خاص و با اطلاع قبلی به شهرکهای صنعتی خاموشی اعمال شد و خسارات کاهش یافت.