محسن سیاحی حسن گفت: ناهمواری اراضی زراعی باعث کاهش قابل ملاحظه بازدهی محصول و توزیع غیر یکنواخت آب در مزرعه میشود. در این راستا به منظور بهینه سازی مصرف آب و جلوگیری از هدر رفتن آن عملیات اجرایی طرح تجهیز و نوسازی اراضی سنتی آغاز شد.
او می گوید: باوی دارای ۴۵ هزار هکتار اراضی قابل کشت است که هر ساله سطح زیر کشت گندم آبی در این شهرستان ۲۳ هزار هکتار و سطح اراضی گندم دیم ۱۰ هزار هکتار است، هر سال به میزان ۲هزار و ۵۰۰ هکتار کشت جو و ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار کشت کلزا به صورت غیر قراردادی در مزارع انجام میشود. در سال زراعی پیش رو با توجه به شرایط تنش آبی کشت جو به یک هزار و ۶۰۰ هکتار کاهش پیدا کرد، اما میزان سهمیه کشت کلزا در سال جاری ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار تعیین شده و افزایش یافته است.
سیاحی حسن می گوید: باوی در طرح محوری گندم، هر سال ۱۸ هزار هکتار است که متاسفانه در سال گذشته با توجه به شرایط تنش آبی میزان سهمیه گندم تقلیل پیدا کرد و به ۱۴ هزار و ۵۰۰ هکتار رسید، اما از این سطح خوشبختانه توانستیم نزدیک به ۷۱هزار تن گندم برداشت کنیم.
به گفته او از ابتدای مهرماه عقد قرارداد کشت و ارائه خدمات مختلف به کشاورزان آغاز میشود و کشت محصولات پاییزه از نیمه دوم آبان ماه شروع میشود و برداشت نیز از اواخر اردیبهشت سال بعد انجام خواهد شد.
توزیع به موقع کودهای پایه و سرک با توجه به جدول زمانی تعیین شده و ارائه خدمات رایگان از سوی مراکز خدمات کشاورزی دهستانها از طریق کارشناسان، خدماتی است که به کشاورزان ارایه خواهد شد.