زنجیره ارزش، صنعت انگور و کشمش استان قزوین را ارتقاء می‌دهد/حذف باغات درجه سه انگور از دهه دوم مهرماه

مدیر پیشران پروژه انگور و کشمش سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: تعریف زنجیره ارزش انگور با ترسیم نقشه راه در این استان باعث رشد و توسعه این صنعت می شود و تولید و بهره‌وری را در واحد سطح افزایش می‌دهد.

حامد رحمانی مدیر پیشران پروژه انگور و کشمش سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: زنجیره ارزش شامل تعریف مسئله، جایگاه فعلی تولید انگور و کشمش در کشور، میزان تولید، سطح زیر کشت و همچنین موانع و مشکلات پیش روی این محصول است.

وی افزود: هم اکنون میانگین سطح برداشت انگور در استان قزوین پائین  و کمتر از حد انتظار است و به میزان ۱۰ تن در هکتار است.

رحمانی گفت: با تعریف زنجیره ارزش و عملیاتی ساختن آن میزان تولید در برنامه کوتاه مدت ۲ ساله می‌بایست به ۱۵ تن در هکتار افزایش یابد در حالیکه میزان تولید بر اساس برنامه‌های میان مدت ما به ۲۰ تن و بالاتر خواهد رسید.

 مدیر پیشران پروژه انگور و کشمش سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: قزوین رتبه نخست تولید کشمش و رتبه دوم تولید انگور را در کشور دارد و همواره توانسته تمامی فرآیند‌های این محصول از غوره گرفته تا انگور و همچنین فرآوری کشمش را به بهترین شیوه به بازار داخلی و خارجی عرضه کند.

وی افزود: اعتقاد داریم که قزوین در تازه خوری انگور و همچنین فرآوری این محصول ظرفیت بسیار خوبی دارد و می‌تواند علاوه بر ثبات و تعادل در قیمت‌ها به صادرات و ارزآوری در کشور منجر شود.

رحمانی اضافه کرد: در رابطه با ظرفیت‌ها و نقاط قوت محصول انگور و کشمش کارگروه‌های متعددی تشکیل شده و چندین مرتبه با معاونت بهبود تولیدات گیاهی و مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نشست برگزار کرده‌ایم تا نظر تمامی کارشناسان و صاحبنظران را جمع آوری کنیم.

 مدیر پیشران پروژه انگور و کشمش سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: برنامه‌های توسعه‌ای؛ حذف باغات درجه سه و جایگزینی آن با ارقام جدید و پرمحصول چه در زمینه تازه خوری و چه در زمینه تولید کشمش از دهه دوم مهرماه سال جاری به صورت عملیاتی اجرا خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار