همایون دادگر گفت : متاسفانه در سال گذشته تراژدی تلخ فوت ۱۵ مادر باردار را شاهد بودیم که ابعاد غمبار آن باعث شد با برنامه ریزی و اقدامات گسترده علل و عوامل موثر در مرگ و میر مادران باردار مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد و بازآموزی پزشکان، ماماها و مراقبان سلامت بصورت جدی شروع شود.
وی ادامه داد: تلاش کادر بهداشتی و درمانی باعث شد تا نقایص موجود در سیر بارداری و زایمان مادران باردار شناسایی و رفع شوند که از جمله موشکافی پرونده بهداشتی و درمانی مادران بارداری که در بیمارستان به هر دلیلی دچار عوارض بارداری شده بودند بررسی شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار افزود: یکی از مهمترین اقدامات، واکسیناسیون کووید مادران باردار بود که تا پایان پاییز ۱۴۰۰ پوشش واکسیناسیون زنان باردار در شهرستان چابهار به بیشاز ۹۵ درصد رسید.
وی تصریح کرد: واکسیناسیون کرونا به همراه غربالگری تلفنی هر سه روز یک بار تمام مادران باردار تحت پوشش سبب شد که بعد از آخرین مرگ مادر باردار در دیماه سال گذشته تاکنون این حادثه تلخ تکرار نشود و مرگ و میر مادران باردار در بیمارستان امام علی (ع) به صفر برسد.
دادگر گفت: اهمیت اقتصادی و ژئوپلیتیک چابهار موجب شده تا مردم از مناطق مختلف کشور برای فعالیت اقتصادی در این شهر سکونت داشته باشند، بر اساس سرشماری سال گذشته (۱۴۰۰) جمعیتی معادل ۲۱۷ هزار نفر در این شهرستان زندگی میکنند که زنان ۱۰۸ هزار و ۷۱۶ نفر از جمعیت چابهار را به خود اختصاص میدهند که در این میان ۴۰ هزار و ۸۷۸ نفر جزو زنان همسر دار در سنین باروری هستند و در این شهرستان به طور میانگین سه هزار و ۱۰۰ مادر باردار تحت پوشش قرار دارند.