معاون اجتماعی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: فصل دوم پویش مشهد مهربان با هدف کاهش بازماندگان از تحصیل با محوریت شورا‌های اجتماعی ۱۷۰ محله شهر مشهد آغاز شده است.

مهدی ابراهیمی معاون اجتماعی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با بیان اینکه برای نقش‌آفرینی بیشتر شورای اجتماعی محلات و استفاده از پایگاه مردمی آن‌ها پویش مشهد مهربان تعریف شده است، گفت: در ذیل این پویش موضوعات مختلف اجتماعی تعریف می‌شود و ۱۷۰ شورای اجتماعی محله در مشهد در این پویش نقش‌آفرینی می‌کنند. فصل اول مشهد مهربان در ماه مبارک رمضان و با هدف آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد برگزار شد و برنامه‌ریزی کردیم که هر شش ماه یک بار پویش سراسری مشهد مهربان را برگزار و همه اعضای شورای اجتماعی محلات را برای تحقق هدف آن پویش بسیج کنیم.

بازگشت کودکان بازمانده‌ از تحصیل به مدرسه

او از آغاز فصل دوم مشهد مهربان در هفته‌های اخیر خبر داد و درباره جزئیات آن افزود: با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، موضوع کودکان بازمانده از تحصیل به‌عنوان هدف فصل دوم پویش مشهد مهربان تعیین شد و اعضای شورای اجتماعی محلات مأموریت پیدا کردند خیران، نیکوکاران، دلسوزان و همه کسانی را که می‌توانند به این کودکان کمک کنند به هم‌افزایی باهم دعوت کنند تا تعداد کودکان بازمانده‌ازتحصیل در محله‌شان کاهش پیدا کند.

مشهد ۱۲ هزار کودک بازمانده از تحصیل دارد

معاون اجتماعی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد از آمار دوازده‌هزارنفری کودکان بازمانده از تحصیل در مشهد خبر داد و با اشاره به آسیب‌های اجتماعی‌ای که این کودکان با آن درگیر می‌شوند ادامه داد: فصل دوم مشهد مهربان اقدامی پیشگیرانه برای مقابله با بروز برخی از آسیب‌های اجتماعی است. ما هرقدر که بتوانیم این کودکان را به مدرسه برگردانیم، از آسیب‌های اجتماعی بعدی پیشگیری کرده‌ایم.

محلات در این پویش پشتیبان هم خواهند بود

ابراهیمی بابیان اینکه بیشترین دانش‌آموزانی که شرایط تحصیل را از دست می‌دهند متعلق به مناطق محروم و حاشیه شهر هستند بیان کرد: برای سامان‌دهی بهتر کمک‌های مردمی توسط شورا‌های اجتماعی محلات شماره کارت مخصوصی را که مورد تأیید آموزش و پرورش است برای واریز کمک‌های محلاتی اختصاص دادیم که کودک بازمانده از تحصیل ندارند، اما می‌خواهند در این پویش شرکت کنند و گره از مشکل کودکی در محله‌ای دیگر از شهر باز کنند. درواقع محلاتی که خودشان کودک بازمانده از تحصیل دارند می‌توانند به آن‌ها کمک کنند و محلاتی هم که درگیر این مشکل نیستند، این ظرفیت و امکان برایشان فراهم شده است تا از کودکان دیگرمحلات شهر پشتیبانی و حمایت کنند.

زمینه برای انواع کمک‌ها فراهم شده است

او با اشاره به فراهم شدن زمینه برای کمک‌های غیرنقدی و سایر حمایت‌ها از کودک بازمانده از‌تحصیل و خانواده‌اش تصریح کرد: حمایت‌ها از این کودکان قرار نیست فقط نقدی باشد؛ مثلا شورای اجتماعی یکی از محلات اقلامی برای دانش‌آموزان جمع می‌کند یا خیری در محله‌ای اعلام می‌کند که خانواده یک دانش‌آموز بازمانده را تحت‌پوشش قرار می‌دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.