محمد اللهبخش گفت: وجود بازارچه تخصصی در استان با هدف ارتقای کیفی عرضه محصولات آبزی و نیز دستیابی به ارزش افزوده بیشتر ضروری است.
مدیرکل شیلات استان اردبیل می گوید: ما در استانهای همجوار شاهد ایجاد بازارچههای مدرن عرضه آبزیان هستیم ولی متأسفانه جای آن در اردبیل خالی است و انتظار داریم با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، شهرداری اردبیل و سایر دستگاههای ذیربط بتوانیم با احداث بازار تخصصی و جامع خدمات گستردهای در راستای تأمین نیاز همشهریان ارائه کنیم.
او بر راهاندازی بازار عرضه تخصصی ماهی مدرن، زیبا، گردشگرپذیر و سلامتمحور در اردبیل تاکید کرد و گفت: با این اقدامات رضایت شهروندان و عرضهکنندگان را به صورت تمام و کمال فراهم میکنیم.
اللهبخش می گوید: یکی از فاکتورهای مهم در افزایش مصرف سرانه ماهی دسترسی آسان و سریع به مراکز تهیه و توزیع آن است تا مصرفکنندگان اطمینان لازم برای خرید ماهی با کیفیت و تازه را داشته باشند.
او در ادامه گفت: وجود چنین بازارهایی میتواند نقش مهمی در توسعه، تولید و همچنین فرهنگ استفاده از محصولات آبزی داشته باشد.
اللهبخش برنامههای شیلات استان را در راستای افزایش تولید آبزیان در اردبیل یادآور شد و گفت: در برنامه تحولی شیلات استان اردبیل، تولید ۲۰ هزار تن آبزیان را هدفگذاری کردیم.
به گفته او، در حال حاضر چهار هزار و ۵۸۴ تن تولید ماهیان سردابی و بیش از پنج هزار و ۴۸۸ هزار تن ماهیان گرمابی را در مزارع تولید آبزیان شاهد هستیم.
مدیرکل شیلات استان اردبیل می گوید: با برنامهریزی و هدفگذاری انجام شده به بالاترین سطح تولید در بین استانهای غیرساحلی دست پیدا کنیم.