کاهش نیاز به دارو‌های بیهوشی با استفاده از هدست واقعیت مجازی

دانشمندان ادعا می‌کنند که استفاده از هدست‌های واقعیت مجازی باعث می‌شود تا بیماران درد را کمتر احساس کنند.

واقعیت مجازی می‌تواند نیاز به دارو‌های بیهوشی در عمل‌های جراحی را کاهش دهد و حتی باعث تسکین درد بیماران می‌شود. در حالی که یک بیمار معمولی به‌طور متوسط به ۷۵۰.۶ میلی گرم در ساعت داروی مسکن پروپوفول نیاز دارد، افرادی که از طریق واقعیت مجازی، محتوای آرامش بخش (مانند طبیعت) را تماشا می‌کنند، فقط به ۱۲۵.۳ میلی گرم از این دارو نیاز داشته‌اند.

آن‌ها همچنین زودتر بهبود پیدا کرده‌اند و در حالی که بیماران عادی پس از ۷۵ دقیقه از دوره بیهوشی خارج می‌شوند، آن‌ها به‌طور متوسط پس از ۶۳ دقیقه بهبود یافته‌اند. از طرفی دیگر، کاهش مدت زمان بیهوشی بیمار، باعث کوتاه شدن مدت بستری شدن او در بیمارستان می‌شود که این امر به نوبه خود در هزینه‌های بیماران نیز صرفه‌جویی می‌کند.

دانشمندان ادعا می‌کنند که واقعیت مجازی حواس بیماران را از درد منحرف می‌کند و همچنین افرادی که با هدست وارد اتاق عمل می‌شوند، این تصور را دارند که VR به آن‌ها کمک می‌کند که البته این امر نتایج مثبتی در کاهش درد آن‌ها دارد.

«برندا ویدرهولد»، یکی از بنیانگذاران مرکز پزشکی واقعیت مجازی (Virtual Reality Medical Center) که در این مطالعه حضور نداشت، می‌گوید که شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد واقعیت مجازی می‌تواند یک کمک مفید برای جراحی باشد. با این حال، متخصصان پزشکی باید بیماران را از نظر «بیماری سایبری» (نوعی عارضه حرکتی که VR در برخی افراد ایجاد می‌کند) نیز زیر نظر داشته باشند.

با توجه به این نتایج، تیم Beth Israel Deaconess در کارآزمایی بعدی خود، قصد دارد تاثیر واقعیت مجازی بر بیمارانی که تحت عمل جراحی لگن و زانو قرار می‌گیرند را نیز آزمایش کند. قبلا نیز محققان بیمارستان سنت جوزف در فرانسه، با آزمایش‌های خود نشان داده بودند که این فناوری می‌تواند باعث تسکین درد بیماران شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار