اردشیر شهرکی گفت: انبه در سطح یکهزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان کشت میشود که یکهزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی با بیان اینکه شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان محسوب میشوند گفت: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامینهای A، B و C، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نامهای دیگر از جمله میوههای تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان است که در ظاهر و طعم بی نظیر است.