رئیس زاده، رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: سن امید به زندگی در گذشته ۵۹ سال بود که امروزه به حدود ۷۶ سال رسیده است. نگاه ما به جمعیت سالمند باید بهتر شود؛ زیرا فرد مسن قهرمانان زندگی هستند و باید از تجربه این افراد استفاده کنند.
او گفت: باید همکاران ما در حوزه طب سالمندی آموزش داده شوند و بودجه لازم به حوزه سالمندی تخصیص داده شود.
نوروزی، رئیس بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح در همایش روز جهانی سالمندی گفت: سازمان ما بر خلاف سازمانهای بیمهگر پایه دیگر به طور همزمان از سال ۷۹ متولی بیمه مکمل هم است و از این ظرفیت و مزیت رقابتی سعی کردیم استفاده کنیم.
او بیان کرد: خیلی از موضوعات بیمهای در کشور وقتی اجرایی می شوند، نیازمند آن هستند که در دبیرخانه شورای عالی بیمه و در سطح شورای عالی بیمه سلامت کشور به تصویب برسند و نهایتا امکان اجرا داشته باشند. ما از این ظرفیت در سازمان استفاده کردیم.
او گفت: ما در قالب سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح سه جزء داریم و در این زمینه دخیل هستیم. سازمان بازنشستگی، صندوق بیمه عمر و حوادث در این زمینه کمک میکنند و این سه جزء را در کنار هم قرار داده و بسته ای را تعریف کرده ایم. یکی از مطالبات بازنشستگان نیروهای مسلح توانمند کردن فرزندانشان و کارآفرینی برای فرزندانشان بود.
مدیرعامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح افزود: موضوعی را به عنوان مراقب تحصیل کرده و مراقب آموزش دیده داریم. با جهاد دانشگاهی و دانشگاه شهید بهشتی آموزشی را تعریف کرده ایم و تعدادی از افراد بازنشسته سالمند که نیاز به مراقبت داشتند را شناسایی کرده ایم.
او گفت: این هم به عنوان موضوع مهم در سطح ستاد کل نیروهای مسلح به تصویب رسیده و قرارمان بر این بوده که آن را از امروز عملیاتی کنیم. این بحثی است که سازمان، صندوق بیمه عمر و حوادث را بر عهده دارد.