هاشمی گفت: گردشگری، دومین صنعت درآمدزا و زود بازده کشور است و با وجود اینکه کشور سمنان را به عنوان یک استان کویری و صنعتی میشناسند، اما میتوان گفت این خطه دارای ظرفیتهای غنی گردشگری است.
وی ادامه داد: گردشگری صنعتی، به عنوان راهکاری مناسب به منظور فعالسازی این بخش در بسیاری از کشورها که زیر ساخت گردشگری طبیعی ندارند، مورد توجه قرار گرفته و در استان سمنان که دارای ۸۵۶ اثر میراثی ثبت شده است، باید شکوفایی این بخش بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
استاندار سمنان بیان کرد: اکنون بیش از یک هزار و ۷۲۰ واحد صنعتی در ۱۹ شهرک و ناحیه صنعتی استان سمنان فعالیت دارند و نزدیک بودن به پایتخت و قرار گرفتن در مسیر زائران حضرت علی ابن موسی الرضا (ع)، فرصت طلایی رشد و توسعه گردشگری در استان سمنان است.
وی تصریح کرد: افزون بر یک هزار و ۳۰۰ اتوبوس در طی شبانه روز از مسیر جادههای استان سمنان تردد میکنند و هدایت زائران حضرت امام رضا (ع) به داخل شهرهای استان موجب رونق اقتصادی و توسعه گردشگری استان است.
هاشمی یادآور شد: افزایش مدت ماندگاری مسافران در استان سمنان باید با تقویت زیرساختهای گردشگری مورد توجه مسوولان باشد و این راهبرد به منظور رونق گردشگری با اهتمام ویژه دنبال شود.