محمدجواد ایزدیان مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: ۱۹۰ هکتار از کشتزارهای جغتای زیر کشت کنجد میرود که عملکرد تولید این گیاه به طور میانگین هزار و ۱۰۰ کیلوگرم در هر هکتار است.
او افزود: کوتاه بودن دوره تولید، کمآببری، وجود دستگاههای روغن گیری و فرآوردههای جانبی در شهرستان در کنار دانش کشاورزان و درآمد اقتصادی مطلوب سبب شده کشاورزان جغتایی کنجد را به عنوان یک محصول تابستانه و کم آب بر بعد از برداشت غلات به عنوان محصول دوم کشت کنند.
کنجد، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی آهن، فیبر و منیزیم است که مصرف آن برای محافظت از سلامت قلب، بهبود فشار خون، مبارزه با سرطان، کمک به چربی سوزی و افزایش جذب مواد مغذی مفید است.