گل نساء آقامحمدی در خصوص شرایط مراکز روزانه ویژه سالمندان،: حداقل سن پذیرش در این مراکز ۶۰ سال است و سالمندان با حداقل وابستگی و یا سالمندان با وابستگی نسبی مجاز به پذیرش در مرکز روزانه هستند و همچنین سالمندان دارای بیماری عفونی و مسری، پس از طی دوره سرایت بخشی با نظر پزشک مرکز، پذیرش خواهند شد.
او آموزش شیوه زندگی سالم، آموزش مهارتهای زندگی، کلاسهای آموزشی مانند صنایع دستی، بافندگی، قرآن و سوادآموزی آموزش بهداشت و مراقبت فردی خدمات توانبخشی را از جمله خدمات مراکز روزانه ویژه سالمندان برشمرد.
معاون توانبخشی بهزیستی استان زنجان ادامه داد: مراکز روزانه سالمندان با ایجاد محیطی شاد وایمن برای سالمندان، فرصت مناسبی را برای پرورش دوستی با دیگر همسالان و گسترش ارتباطات اجتماعی و نیز تامین و تشدید ارائه خدمات و مراقبتهای پزشکی به سالمندان فراهم آورده و موجب افزایش سطح سلامت جسمی و روانی سالمند و حفظ وارتقاء سطح استقلال فردی میشوند.
آقامحمدی با اشاره به اینکه تمام خدماتی که بهزیستی به افراد دارای معلولیت و سالمندان ارائه میدهد، بر اساس تشخیص کمیسیون ICF صورت میپذیرد، گفت: در کمیسیون پزشکی نوع و شدت معلولیت مورد ارزیابی قرار گرفته و فرد طبق ضوابط و دستورالعملهای مصوب سازمان بهزیستی کشور واجد شرایط حمایت محسوب شده و کد مددجویی دریافت مینماید.
او افزود: متقاضی میتواند درخواست تشکیل پرونده را به بهزیستی شهرستان محل خود تحویل داده و طی ارجاع درخواست به ستاد پذیرش شهرستان و ارائه مدارک لازم وضعیت متقاضی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و پس از تأیید شرایط پذیرش پرونده تشکیل و مددجو میتواند از حمایتهای توانبخشی و اجتماعی سازمان طبق دستورالعمل بهره مندشود.
معاون توانبخشی بهزیستی استان زنجان ادامه داد: با توجه به اینکه استان زنجان جزو ده استان در رشد جمعیت سالمندی است و بیش از ۱۰۰هزار نفر از جمعیت استان را سالمندان تشکیل میدهند، میطلبد برنامههای خاصی برای این قشر در آینده مد نظر قرار گیرد تا بتوانند دردوران سالمندی و پیری را سپری کنند.